26-04-10

EERSTE OPGAVE....

Voor het eerst in mijn  carriere.. een opgave... en dan nog op een marathon...

Eigenlijk is het verslag heel kort.. Goede benen, mee op 100 meter van de groep 2'59, die eigenlijk aan 4'10 per km liep... Nog voor 10 K laten Johan en Serge Deblauwe mij achter, ik kies voor mijn eigen tempo... aan de bevoorrading van 15 K loopt het nog redelijk lekker, ik moet helaas wel stoppen, voor mijn drankbus, ik moet lang zoekn...en start terug uit stilstand.. waarschijnlijk iets te snel.. enkele meters verder voel ik een lichte pijnscheut in mijn dij... 

ik loop nog verder, het gaat wel even over, ik passeer nog de halve marathon aan 1'29'20, maar het wordt moeilijker.. de kasseien aan km 25 doen pijn, veel pijn.. het wordt te moeilijk..

ik beslis na 30 km om uit te stappen... om erger te vermijden.... mocht ik doorlopen, zou ik wel aangekomen zijn, maar ten koste van wat ? zeker niet voor een tijd onder 3 (was niet meer mogelijk gezien het komende verval), ik was waarschijnlijk wel nog onder3'10  aangekomen, maar dan wel met een mogelijke zwaardere blessure..

Vrijdag mogen we nog eens proberen lopen, weliswaar rustig aan.. niets forceren...Nieuwe stad is nu bij deze heel onzeker, Brussel komt niet in het gedrang (als we niet zot doen..)

22:01 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Niet onverstandig om te stoppen. Jezelf aan barrels lopen kun je nog altijd.

Gepost door: Tiny | 26-04-10

Verstandige beslissing! Veel sterkte! De drie uur komt er nog wel van,...

Gepost door: Koen | 26-04-10

pech ja, het kan vlug gebeuren, waarschijnlijk wel de goeie beslissing genomen!!

Gepost door: luypaert | 26-04-10

42km 195 m. Ik dacht eerlijk gezecht het word net weer niet -3uur. Omdat het weder te warm was +17° a +18° ? ooit lukt het je zeker ,heel zeker jammer nu van die pijn. Toch het beste om te stoppen om je verdere wedstrijden niet in het gedrang te brengen. Het lig je zeker die lange afstanden .Maar telkens is er een kwaaltje . Zoals ik en velen zeggen en schrijven het gaat je toch lukkenen dat zal niet meer zolang duren. Tot Zondag als ik niet ziek word ben ik er ook op de nieuwe stadloop

Gepost door: Clint | 26-04-10

jammer maar toch verstandig gelopen ! Beter stoppen dan een zware kwetsuur oplopen.

Gepost door: wim | 27-04-10

tja kan zelfs de besten gebeuren (je ziet het nu wel). Stom dat je op die manier een wedstrijd waar je zolang naar hebt uitgekeken moet beëindigen, maar jezelf in de vernieling lopen om uiteindelijk je doel net niet te halen is ook niet direct een optie. Hopelijk valt de blessure dankzij je verstandige beslissing toch nog mee!

Gepost door: geert | 27-04-10

... ...en toch vol goeie moed vooruit denken, mooi zo ...

Gepost door: natalie | 27-04-10

da's spijtig Vince, ik weet dat de verwachting niet superhoog lag maar tijdens een wedstrijd probeer je toch altijd net iets meer.
Zoals je zelf al zei, liever vroegtijdig uitstappen dan jezelf in de ellende gooien, er zijn nog genoeg wedstrijden te lopen in het najaar en daar kan je ook pieken.
Afspraak in Brussel en dan kunnen we opnieuw samen starten en voor de -3uur gaan

Gepost door: wim | 27-04-10

Antwerpen Ik vond het fantastisch om bij je te lopen en vond het jammer dat je niet meeging met Serge en mezelf.Bij de drankposten voor eigen bevoorrading stond ik ook telkens stil om mijn flesje uit te zoeken;dat vond ik wel jammer.In Eindhoven wordt dit nog aangereikt en verlies je practisch geen tijd, hier moest je iedere maal het gat met de groep toelopen.Maar toch een verstandige beslissing om uit te stappen.

Gepost door: Johanbeton | 27-04-10

samen we gaan het toch eens samen moeten doen he die -3hr
het hangt van al die kleine dingen af
als je voor een 10 km loop niet goed ben kan je nog altijd doorbijten
maar een marathon is toch iets appart he
grtz en tot zondag
poppetje

Gepost door: poppetje | 02-05-10

Marathon verzorg je en tot binnenkort

Gepost door: kj | 15-05-10

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 22-02-15

De commentaren zijn gesloten.