02-11-09

OEPS...

Oei, het is duidelijk al een eindje geleden dat ik nog wat op de site heb gezet...

ik leef nog, ik train nog, maar de tijd om te bloggen ontbreekt.  Een druk werkschema, trainen en nog zo af en toe een toegewijde vader spelen van de kinderen, zorgt ervoor dat het internet-verkeer bij mij wat op een laag pitje staat...

Na de "snelle" wedstrijden (nieuwe koerswijk en Westerkwartier) kwamen de meer "natuurachtige" wedstrijden.. de Uitgewaaide Hermesloop, zorgde ervoor dat ik toch extra rustige trainingsdagen moest inlassen..  een toch wel redelijke 22e plaats in moeilijke weersomstandigheden, zorgde ervoor dat ik toch een tijdje moest herstellen..

De olifantenloop ging iets beter, ik liep ook sneller, ik kwam dichter bij mijn concurrenten.. ik stelde zo mijn 10e plaats in het klassement veilig.. (28e in 37'43, eindelijk eens dicht bij 16K per uur)

De aanloop naar PLoegsteert liep dus voorlopig als een trein.. de conditie verbetert steeds (zie Olifantenloop), nu test ik mezelf niet meer in wedstrijden tot 11 november.. Dan zou ik er toch moeten staan, het gevoel is goed, maar helaas niet hetzelde als vorig jaar.. Het plan in ploegsteert is de 10K doorkomen onder 39', de 10 mijl onder 1'03, dan moet een tijd onder 1'22 op de 21K mogelijk zijn..we zien wel...  

10:06 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ploegsteert zal traditiegetrouw heel druk bevolkt op 11/11. Veel succes in je HM en hopelijk blijven de weergoden goedgemutst.

Gepost door: CT | 02-11-09

Olifant. Ja, dat duelleke heb je wel gewonnen! Proficiat!!!

Gepost door: Francis | 02-11-09

Wel Vince, ik heb je in de 2 laatste koersen van 't OLC alleszins niet kunnen bijbenen, dus als je op gelijkaardige manier in Ploegsteert tekeer zult gaan, zit je volgens mij op rozen hoor :-) ik volg je belevenissen op de voet!

Gepost door: Niek | 03-11-09

De commentaren zijn gesloten.