06-07-09

KONTERDAM... SNEL VERGETEN

Vorig jaar liep ik hier heel snel.. ik zie het nog goed voor mij.. een verbeten gevecht, 3 ronden lang met Johan Rammant.. deze laatste moest vrijdag helaas opgeven.. echt jammer.. ik mis de tijden toen we samen streden voor de ereplaatsen.. en met mij ging het ook al niet zo vlotjes...

Nochthans had ik goede benen.. geen zwaar gevoel, neen, alles liep vlotjes.. Tijdens de eerste ronde had ik me duidelijk gesteld : niet meegaan met de toppers van het moment (Fiers, Gino Puystjes, Peter Hamers...etc..), neen, rustig eigen tempo en hartslag volgen.. De eerste ronde kon ik nog een terugvallende johan Watty oprapen.. ik hield mijn tempo vast..zonder veel moeite..

na het einde van ronde 2, begon ik plots wat last te krijgen van krampen in de maagstreek.. te laat gegeten ?? .. geen idee, in elk geval, mijn tempo zakte serieus.. Johan kon terug aanpikken... Francis kwam aandenderen, en ook Jan JAnssen kroop dichterbij...

Halfweg de laatste ronde, moest ik Johan laten gaan, ook bij Francis Coucke klampte ik niet verder aan, 1 km voor de aankomst liet ik ook JAn JAnssen gaan.. die marathoncracks liepen mij uit hun sokken..  

Uiteindelijk kom in aan op een 21e plaats, en dit in 40"25.. 1 minuut trager dan vorig jaar.. had ik geen krampen, kon ik misschien de kloof met Martin en Hamers kleiner maken (dichten zeker niet !!).. het "loopgevoel" is terug iets beter dan na de Nacht, maar nog niet top... ofwel verwacht ik momenteel teveel van mezelf..Op naar STENE, een parcours die mij misschien beter kan liggen (veel onverhard hoop ik)..  

22:53 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |