06-07-09

KONTERDAM... SNEL VERGETEN

Vorig jaar liep ik hier heel snel.. ik zie het nog goed voor mij.. een verbeten gevecht, 3 ronden lang met Johan Rammant.. deze laatste moest vrijdag helaas opgeven.. echt jammer.. ik mis de tijden toen we samen streden voor de ereplaatsen.. en met mij ging het ook al niet zo vlotjes...

Nochthans had ik goede benen.. geen zwaar gevoel, neen, alles liep vlotjes.. Tijdens de eerste ronde had ik me duidelijk gesteld : niet meegaan met de toppers van het moment (Fiers, Gino Puystjes, Peter Hamers...etc..), neen, rustig eigen tempo en hartslag volgen.. De eerste ronde kon ik nog een terugvallende johan Watty oprapen.. ik hield mijn tempo vast..zonder veel moeite..

na het einde van ronde 2, begon ik plots wat last te krijgen van krampen in de maagstreek.. te laat gegeten ?? .. geen idee, in elk geval, mijn tempo zakte serieus.. Johan kon terug aanpikken... Francis kwam aandenderen, en ook Jan JAnssen kroop dichterbij...

Halfweg de laatste ronde, moest ik Johan laten gaan, ook bij Francis Coucke klampte ik niet verder aan, 1 km voor de aankomst liet ik ook JAn JAnssen gaan.. die marathoncracks liepen mij uit hun sokken..  

Uiteindelijk kom in aan op een 21e plaats, en dit in 40"25.. 1 minuut trager dan vorig jaar.. had ik geen krampen, kon ik misschien de kloof met Martin en Hamers kleiner maken (dichten zeker niet !!).. het "loopgevoel" is terug iets beter dan na de Nacht, maar nog niet top... ofwel verwacht ik momenteel teveel van mezelf..Op naar STENE, een parcours die mij misschien beter kan liggen (veel onverhard hoop ik)..  

22:53 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Al bij al toch nog een mooie prestatie hoor...niet iedere wedstrijd kan je op je best lopen hé...op naar de volgende...succes.

Gepost door: natalie | 07-07-09

onverhard in stene is het parcour op je lijf geschreven
meer dan de helft onverhard
mooi parcour toch hier en daar gevaarlijk om de voetjes om te slaan
zeker nu het zo droog ligt
een goede verkenning is zeker nodig
ik kijk er ook naar uit
dit is ook een beetje mijn parcour
alhoewel mn knie protesteerd als ik op verkenning ga(te oneffen)
hopelijk een mooie strijd he
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 07-07-09

konterdam Iets minder goed maar toch goed gelopen van je op de konterdam. Ja de schorreloop is echt iets voor jouw heb tot nu toe al +- 18x dat parkoer afgelegd in 6 trainingsdagen. Veel gras en schorsstroken hier en daar grindweggetjes. Weet nu al wie zeer goed zal zijn en wie minder. het is iets iets voor de lichtgewinchten

Gepost door: Clint | 07-07-09

Krampen... ... denk dat het een plaagske is met die krampen... verzorg je goed en je volgende wedstrijd wordt zeker en vast heel wat beter.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 01-08-09

hoedanook... ...een puike prestatie !

Gepost door: kj | 03-08-09

De commentaren zijn gesloten.