04-05-09

ST JAN

Na de looploze week na het "Hazegras", en de verbouwingswerken in mijn achtertuin, begon ik dinsdag terug de draad op te nemen van mijn trainingen.. dinsdag gelopen, woensdag gelopen, vrijdag zelfs 2 keer gelopen.. het ging goed en het voelde ook weer goed.. gisteren, zondag dus, stond ik met niet al te frisse benen, aan de start in St jan.. niet echt mijn wedstrijd préféré, maar toch een mooi en uitdagend parcours..

Bij de start stoven de gekende snelle gasten ervan door.. Gino Puystjens, Steve Lowyck en mijn mogelijke concurrent voor de rest van het jaar, Frederik Fiers, waren al snel gaan vliegen.. ik koos het pad van de man in vorm : Alain Poppe.. Clint was ook er snel vandoor, maar nog voor het einde van eerste ronde, waren we er al voorbij.. Christ Viaene hadden we ook al opgeraapt.. Peter Hamers had 50 meter.. en daar bleef het bij..  ronde 2 kwam Jan Schoolmeester ons voorbij, Alain hing er zijn karretje aan, ik klampt even aan.. midden ronde 3, kreeg ik het even lastig, en moest ik het groepje laten gaan.. blijkbaar ben ik nog niet in vorm genoeg om mee te kunnen, maar die vorm komt er nog wel...

Na een korte spurt, kom ik uiteindelijk aan op een 31e plaats in 37'32.. (15.59 km/h), even 30 sec sneller dan vorig jaar.. heel tevreden, er is beterschap op komst..  volgende wedstrijd is terug in Oostende, in de wijkloop "Nieuwe stad".. hopelijk gaat het daar nog iets sneller.. we zien wel..

12:57 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

als je beter loopt dan verleden jaar mag je alleen maar tevreden zijn. Blijkbaar zit je in goede conditie.

Gepost door: wim | 04-05-09

Sint jan Alles kwam duidelijk in de laatste ronde . Moest 10 seconden prijs geven op je. Het beste komt wel van je tot uiting in de zomer . De volgende wedstrijd daar zal snel gelopen worden vele rechte stukken zijn er dan.wil in je buurt lopen dan maar dat zal niet simpel(lacht) zijn. Good luck in de trainingen van je

Gepost door: Clint | 04-05-09

progressie ... zonder ideale voorbereiding toch nog 30sec sneller dan vorig jaar; een beter bewijs van je vooruitgang kan je moeilijk leveren hé!

Gepost door: geert | 04-05-09

bedankt bedankt voor de complementen maar je bent ook goed bezig hoor
heb niet gezien dat je in mijn zog zat anders .... had ik een beetje versneld ;-)
de nieuwe stad word uw loop
tot binnen 14 dagen he
poppetje

Gepost door: poppetje | 05-05-09

... ...je mag inderdaad tevreden zijn over uw wedstrijd...en mooie verbetering tegenover vorig jaar. proficiat.

Gepost door: natalie | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.