30-03-09

NOORDZEELOOP

de voorbije week stond al een beetje in het teken van "afbouw" voor Rotterdam.. er werden nog voldoende kwalitetisvolle kilometers afgewerkt.. vrijdag werkte ik nog zelfs een 6 x 1000 (die eigenlijk een 2 x 1000 en 2 x 2000 is geworden..).. superbenen, heel  soepel, elke km ging onder 4'10.. da beloofd..

Zaterdag had ik dan nog mijn eerste deelname aan het Oostends Loopcriterium gepkland.. de Noordzeeloop.. Ik had al gehoord van enkele "Olifantjes" dat het een zwaar parcours was, maar eerlijk gezegd.. de wind maakt het zwaar, de ondergrond zelf lag me wel.. maar ik wou mijn hoofd niet op hol laten maken.. ik wou echt even het "mentale" opkrikken.. dus de hele wedstrijd serieus de rem erop gezet.. na 3 rondjes kwam ik met een supergoed gevoel aan als 36e en dit in 43"46".. compleet niet moe, nog heel fris.. De benen voelden nadien nog altijd even super aan, ik had nu niet het gevoel dat ik een korte wedstrijd had gelopen..(die ik anders altijd Vollen bak loop..)

De komende week geldt er nog 1 iets : RUSTEN.. ik moet dringend wat rust inhalen (de kindjes beslissen er soms anders over.), de beste training de laatste week voor de marathon is rust.. dinsdag doen we nog wel even een 4 x 1000 en donderdag nog eens 2 x 1000, maar telkens in het marathon tempo...

Bij deze wil ik dan ook al die gasten waarmee ik zaterdag heb lopen "tetteren" ( Peter hamers, Peter en Jan Janssen, Diederick Stevens, allemaal gasten die lopen in Parijs.. net als de beresterke Alain Poppe (ver vooruit), Christ Viaene (ver voor mij uit) Gino Puystjens en Francis Coucke (nog veeeeel verder voor mij uit..)) een schitterende marathon toewensen.... iedereen zit echt messcherp dit jaar.. er zullen in Parijs een aantal serieuse PR's gelopen worden.. Natuurlijk wens ik hierbij ook alle andere Webloglopers, facebooklopers, en elke jogger die dit weekend in Parijs of Rotterdam staat, het allerbeste over die verdomde 42.195 meter... 

vrijdag nog een laatste stand van zaken, en zondagavond weten we het verdict...PR of niet ??

12:46 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

komt goed. Succes zondag in R'dam.

Gepost door: Tiny | 30-03-09

Succes! Wederzijds, gemeend succes gewenst!
Je bent dit jaar rustiger, gerichter. Het lijkt me evident dat je er nu ook onder duikt!

Gepost door: Francis | 30-03-09

Ik wens je veel succes toe !

Gepost door: lorenzo | 30-03-09

Rotterdam Laat die hollanders tonen dat je super bent ;-) hup vince hup , go for it .Dank voor de raad die je me gaf voor en na de noordzeeloop . Je bent een sierlijke loper zoals het niets is als die km's .

Gepost door: Clint | 30-03-09

superbenen Zondag wordt een speciale dag voor ons.Ik wens alle bekenden een stel superbenen en een schitterende tijd toe.Aan het weer en de voorbereiding zal het niet gelegen hebben.We zijn er klaar voor...

Gepost door: gino | 30-03-09

huiswerk is af dit soort wedstrijdjes zijn vooral belangrijk voor 't koppeke; de benen zijn al 100% in orde. Succes!!

Gepost door: geert zelf | 31-03-09

PR Ik hoop van harte dat je het haalt! Ik kijk al uit naar de uitslagen van zondagavond!

Gepost door: Fré | 31-03-09

succes veel succes daar in rotterdam
zoals ik je heb gezien sta je scherp en ben je er klaar voor
de 3 hr moeten eraan he
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 31-03-09

onder 3 uur moet lukken, vorig jaar zat je er al vrij dicht bij, en met de gerichtere trainingen is je kans op slagen zeer reëel.
Duik gerust onder mijn pr tijd van 2h59.26 , zodat ik je weeral moet bijbenen

Gepost door: wim | 31-03-09

succes Bedankt voor de opwarming tijdens de noordzeeloop. Je bent zeker klaar voor zondag. Hopelijk zijn het deze week rustige nachten zodat je goed uitgerust aan de start sta ! Veel succes ! Ik kijk naar de ronde maar mijn gedachten zijn bij al de marathon vrienden in Rotterdam en Parijs !

Gepost door: wim | 01-04-09

Op naar succes!!! Sub 3u. Gaat lukken. Ik duim voor jou!

Gepost door: Wim | 01-04-09

Veel succes zondag, je bent er klaar voor!

Gepost door: Emile | 01-04-09

Rotterdam Deze keer gaat het lukken.
De weersomstandigheden zullen ideaal zijn en je hebt er prima voor gewerkt.
Tot zondag.
Als ik je aan de overkant zie vlammen, wanneer je richting Coolsingel gaat en ik nog de lange weg op moet richting Kralingse Bos, ga ik eens zwaaien.
Veel sukses!

Gepost door: frank spencer | 02-04-09

Success Die 41sec v Eindhoven, moeten er zeker af hè.

Gepost door: cremke | 03-04-09

De commentaren zijn gesloten.