12-11-08

QUEUE DE CHARRURE

Zondag 11 november om 11h00, zag het er niet zo goed uit.. de eerste druppels regen vielen.. volgens de buienradar, kwam er nog een pak regen af richting zuid-westvlaanderen... en een pak regen heb ik gehad.. Na km 2 (samen met Christ Viaene,  Peter en Jan Janssen en nog een jonge veulen van het Oostends loopcriterium, Diederiek), begonnen we aan het "trotseren" van regen en wind.. regen genoeg, eigenlijk in overvloed.. mijn kleren waren al doorweekt na 5 km.. Tot aan de helling bleef ons groepje goed samen, maar eens de helling op, versnelde ik even om het gat met Sven toe te lopen (jep, die liep enkele meters voor mij uit...)... Jan was eraf, Peter bleef hangen net als Diederick, die heel sterk bezig was.. vanaf km 10 tot zowaar aan km 16 kwamen de zware stukken.. veel windop, veel modder, bospaden lagen onder water.. bijna een cross dus.. Diederiek en ik namen resoluut het heft in handen, en samen hakten we onze medelopers van de groep in mootjes.. We liepen naar een een groep voor ons, waar er 2 "lange" jongens ons uit de wind konden zetten.. (ondertussen was Peter eraf..).. Even na km 18 versnelde Diederiek even, ik moest een klein gaatje laten, ik had zijn versnelling te laat gevoeld.. in de laatste rechte lijn naar de Kerk van Ploegsteert, bleef het gat even groot, veel versnellen kon ik niet, ook in uit de achtergrond kwamen geen lopers dichter.. Ik spurtte nog de ziel uit mijn lijf, om zo aan te komen in 1'21 47 !! en DIK nieuw PR !! Diederiek was nog iets sneller (1'21'23), SVen zag ik later aankomen in 1'22'55 (had dus niet veel verloren), Peter liep 1'22'51 en Jan 1'23'42..

Vandaag is er veel spierpijn, vanavond probeer ik zeker wat los te lopen, het weer was niet ideaal om een personal record te lopen, maar blijkbaar zitten we nog met een goede vorm, zeker gezien het weer zo'n tijd lopen.. ik kan enkel maar tevreden zijn..

Vanaf midden december begin ik met de voorbereiding van de marathon van Rotterdam (sorry voor die jongens van Parijs, maar Rotterdam beantwoord meer aan mijn budget..). Mijn schema loopt over ongeveer 15 weken, met de zwaarste week "slechts" 85 km..

13:03 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

ploegsteert Jammer dat ik er niet bij was dit jaar ... sterke prestatie hoor daar in weer en wind!

Gepost door: Koen | 12-11-08

Nogmaals... een dikke proficiat! Het was tof om je nog eens te ontmoeten, vóór, eventjes tijdens, en na de wedstrijd. Ik duium alvast voor Rotterdam! De snelheid heb je, nu enkel nog wat betere weersomstandigheden.

Gepost door: Sven | 12-11-08

Pr Zeer goede tijd dat je liep dan nog in zo'n weder.Rrr weer aan mij om dat iets beter te doen 1u22m14s Met die tijd dat je liep moet dat zeker lukken -3u op 42km. Vooral zal je niet veel minuten verliezen mocht het een keer een mindere periode zich voortdoen.Doe zo voort. op 31 Dec in de namiddag zou er een veldcros zijn voor iedereen in het bos van erasmus net over de grens-Zeeland. vorig jaar was ik er 5de op 40.

Gepost door: Clint | 12-11-08

sterk weer sterk gelopen. Rotterdam zal ik niet lopen maar ik hoop om volgend jaar mijn doel op de marathon ook te verwezelijken. Veel succes met de voorbereiding.

Gepost door: wim | 12-11-08

schitterende prestatie Je loopt de ene PR na de andere dit jaar!Waar zal dit eindigen.Je klopt ook nog sterke Jan (Janssen),chapeau.

Gepost door: Johanbeton | 12-11-08

niet te doen het was niet te doen met het slechte weer he
ik heb zelfs geen pistolets naar de bakker gaan halen door het slechte weer en jij loopt daar 21 km in
goed zot
ze hebben geluk dat je voordien moet ingeschreven zijn anders gingen er veel thuisblijven
toch een zeer mooie prestatie
grtz en tot zaterdag in gistel
poppetje

Gepost door: poppetje | 13-11-08

Sterk jong iedere keer als ik hier op je blog kom PR !!!!!!!!!!! chapeau maatje , heel goe bezig ,Proficiat

Gepost door: Katrien | 13-11-08

Ik ben benieuwd naar wat je marathonschema zal geven, er zal duidelijk veel meer intensiteit in zitten! Hopelijk lukt het je zo je potentieel (die een stuk hoger is dan je zelf denkt) te vervullen! (mijn gedacht rond de 10280secondes ;-) )

Gepost door: lorenzo | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.