05-11-08

11 november + 2009

het is een tijdje stil geweest op mijn blog.. de Drukte op het werk voor Allerheiligen is een jaarlijkse traditie, net als het weinig of niet lopen na de Jogging van de Olifant...

Na 2 weken looploos, waagde ik mij dan zondag eens bij de lopers van de Vosseslag, 15km met een aantal versnellingen door bos en duin...de trainingen zijn terug begonnen..

11 november start ik dus in Ploegsteert.. sorry voor de mensen van Jogging Club Aalter, waar ze ongetwijfeld ook een mooie halve marathon hebben, maar helaas ligt Ploegsteert mij beter (hellingen).. 2008 blijkt een jaar te zijn van PR's voor mij, dus  - na mijn nieuwe besttijd op de marathon - waarom even ook niet wagen voor een PR op de halve marathon .. ?

Ook de plannen voor 2009 krijgen al meer vorm. Mijn zinnen staan nu op een marathon in het voorjaar (ROTTERDAM), een mogelijke deelname aan de NAcht van Vlaanderen in Torhout en zeker en vast terug de marathon van EINDHOVEN... 2009 wordt resoltuut een jaar voor de marathons, zodat ik een aantal korte wedstrijden niet zal lopen (om er fris bij te zijn op die lange wedstrijden..)

tot dinsdag voor het verslagje van de 'Course de Souvenir".. 

12:18 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Marathon(s) amai... dat belooft Vince !
kzal je in de gaten houden...
heheheh... cheers

Gepost door: kj | 07-11-08

rust heb ook rust maar dan wel 3 weken genomen
die zijn bijna om en ik begin opnieuw te lopen op 11/11, geen ploegsteert voor mij, wat teveel van het goeie van in het begin maar wel een vosseslagje meepikken denk ik.. en misschien de zaterdag erop dan route 62???
Veel succes met je marathons volgend jaar
ik loop in parijs en hoop een kleine 10 min van mijn tijd te doen om onder de 3 u 15 tekomen... we zullen zien

Gepost door: luypaert dirk | 07-11-08

veel succes Veel succes in de halve marathon in Ploegsteert

Gepost door: Renzo Vanhoorelbeke | 07-11-08

Doen waar je zin in hebt .... dat blijft het langst duren , Rotterdam op je programma ? tof !! vn mij ook maar ietske (alé veeeeeeeeel )trager , succes dinsdag !!

Gepost door: Katrien | 09-11-08

voorbereiding Een nieuw PR nu op de halve zou een mooie voorbereiding zijn op je eerste duik onder de 3u op de volle afstand!
Succes!!

Gepost door: geert | 10-11-08

De commentaren zijn gesloten.