20-10-08

JOGGIN DE OLIFANT..

Zaterdag avond wou ik sinds lang nog eens een feestje bouwen met de zusjes.. maar vooraleer daarvan te genieten, mocht ik eerst wat gaan afzien bij joggingclub "De Olifant" en dit op hun gekende jogging.. Dit jaar was er terug een zware bezetting.. Doel in deze wedstrijd : Voor Frederik Fiers eindigen, en de schade te beperken tegenover andere H2-kleppers..

Van bij de start legde mijn maatje Fiers de pees erop, hij wou nog voor het ingaan van het Bosje een kloof slaan.. geen paniek, op het grasland rond de "put", beende ik hem bij.. op het pad rond de grote vijver, liet ik hem het kopwerk doen.. Even voor de helling bij het dierenasiel, kwam Jan Janssen bij ons.. en dadelijk trok hij door.. ikke mee.. Fiers met moeite mee... ik bleef bij Jan aanklampen, bij het 2e keer ingaan in het bosje kreeg ik het toch even moeilijk.. Jan sneed zijn bocht even wat korter aan, en sloeg zo een gaatje van enkele meters.. Ik kon niet meer sneller.. de benen werden steeds zwaarder.. Aan km 9 was het gat te groot om nog toe te lopen  en ik besloot mijn plaats te "consolideren".. Fiers was intussen wat verder weggezakt.. Met nog een kleine spurt, perstte ik er een "magere" 37'23 uit (op 10 km is dit toch nog meer dan 16km/uur...) Nadien voelden de benen toch pijnlijk, blijkbaar zo snel lopen na een marathon is niet zo ideaal..

Momenteel is het trainen op een laag pitje gezet.. de drukke weken op het werk komen eraan, veel trainen is niet mogelijk... verder heb ik mijn zinnen gezet op een voorjaarsmarathon, einde deze week beslis ik welke het wordt... you will see..!! 

12:56 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

doodgedaan je hebt de fiers doodgedaan in de eerste ronde
toen ik hem voorbijstak was het gelijk een zacht gekookt ei
mooie wedstrijd en goed ingedeeld van jou
ik ben ingeschreven voor marathon parijs op 5 april
tis maar om te zeggen .....
tot een van die dagen
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 20-10-08

Knap Knap gelopen! 6dagen na een marathon, je hersteld blijkbaar snel. Ik heel wat minder. Ja je hebt een topplaats in de reeks van H2

Gepost door: Clint | 20-10-08

" magere " ik vind die tijd een dikke prestatie als laatste wedstrijd en 1 week na de marathon. Geniet van de rustige loopperiode en blijkbaar heb je de smaak te maken om weer te trainen voor een marathon !

Gepost door: wim | 21-10-08

Mager Van zo'n "magere" tijd droom ik.

Gepost door: cremke | 27-10-08

De commentaren zijn gesloten.