03-10-08

verslag Koniginneloop + HERMES..

maria hendrikaparkhet is er eindelijk van gekomen.. hier mijn kort verslagje van de Koniginneloop.. en kort kan ik wel zijn.. bij de start stond ik helemaal vooraan, naast toppers als Lorenzo, Gino Puystjens (ja is een topper), Davy, enz..  de eerste meters liep ik samen met een verassend sterk gestartte Francis...maar na de eerste helling bergaf moest hij eraf... Peter Thyvelen liet ik gaan, momenteel kan ik hem niet aan.. Samen met Hein schudde ik af en toe aan de boom, dit om Frederiek Fiers er "uit" te krijgen.. na ronde 1 liep ik alleen.. Fiers was eraf, Hein was ervandoor.. Ronde 2 terug alleen, ronde 3 alleen gelopen.. ik naderde wel traagjes bij Stijn Spriet... Heel tevreden aangekomen op een 4e plaats in mijn categorie en dat in een nieuw PR op de parcours van 43'46 !! (terug weer meer dan 16km/h)...

Voor zaterdag verwacht ik niet al te veel vuurwerk op den Hermes.. ik hoop zo lang mogelijk de huidige conditie te handhaven.. trainingen liepen deze week wat stroef, ik had vanaf zondag wat last gekregen van mijn maag en darmen... Maandagavond moest ik het loslopen wat inkorten, dinsdag en woensdag lastte ik extra rust in, gisteren kon ik weer volop mijn intervallekes doen.. ik hoop zaterdag er terug te staan om te vlammen.. !!

08:36 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik wens je voor het komende weekend nog veel succes.

Gepost door: martin | 03-10-08

Goed om lezen dat je nog niks aan snelheid hebt ingeboet. Succes!

Gepost door: Sven | 03-10-08

mooi zo Proficiat met je PR,het geeft altijd wat extra motivatie bij goede resultaten.Nog een klein duwtje en we lopen samen.Misschien kunnen we volgend jaar es samen de 3 u muur slopen...Een topper is overdreven hoor,gewoon een goede periode.(toch merci voor t compliment).

Gepost door: gino | 03-10-08

goe bezig je bent goe bezig zou ik zeggen
het zal nog een spannende strijd worden met de fiers
ik denk dat hij zal tevreden zijn als het o l c zal voorbij zijn
zodat hij zijn batterijen terug kan opladen
zou meschien eens een poging wagen om hem te volgen
zodat hij morgenavond geen stijve nek heeft van achterom te kijken :-)
grtz en tot morgen
poppetje

Gepost door: poppetje | 03-10-08

extra rust kan nooit geen kwaad in deze drukke periode, de vorm hangt af van wat je de afgelopen maanden hebt gedaan en niet afgelopen dagen ! Veel succes morgen !

Gepost door: lorenzo | 03-10-08

PR Proficiat met je prachttijd !!!
Grtz Gwen

Gepost door: Gwen | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.