22-09-08

WESTERKWARTIER

Deze week was eerder een zware week.. elke dag weer vroeg op post op het werk, ondertussen nog een gezin bezighouden en dan s'avonds nog wat gaan trainen.. mentaal is het soms zwaar.. ik was eigenlijk blij dat het vrijdag was, ik kon mij terug nog eens uitleven op een wedstrijd..

na een snelle start, liet ik het groepje met Gino Puystjens, Stijn Spriet en Peter Thyvelen gaan, en ik sloot mij aan bij Frederik Fiers, Peter Hamers (sterk !!) en Alain Poppe.. even was Johan "Beton" Watty bij ons, maar na een eerste speldeprik van Frederik lostte Johan de rol.. Alain en Peter bleven nog wat hangen, ook marathonman Jan Janssen was er nog bij.... na de 2e ronde kwam Hein Destoop bij ons, Frederik versneldde weer.. Peter Hamers moest nu lossen, Jan ook..Alain was er ondertussen ook al af.. Beetje per beetje dreef Hein het tempo op, ik kon warempel goed volgen.. In de laatste rechte lijn richting Elisabethlaan, liet ik hem gaan, het gat met Frederik was geslagen.. Ik kon zo temporiseren, en de kloof groot genoeg houden..  Naar de aankomst perstte ik er nog een spurtje uit, zodat ik onder 31'00 bleef.. Achteraf was ik toch wel tevreden van mijn tijd en plaats : 11e in 30'48 en dat op 8,5 km (even à 16.6 km/h)..  Onderweg moet ik zowat alle Pr's gebroken hebben , zeker, want sneller dan dit liep ik nog nooit !!.. Nu volgen er nog 3 zware weken.. veel kilometers (80-95 km per week), veel diverse soorten training (heuvels, intervallen intensief en extensief, tempo's, duurlopen..).. IN november beginnen we aan de afbouw. Ploegsteert (Of Aalter-Deinze) op 11 november staat met stip bovenaan.... Tot zaterdag, na de Koniginneloop, eigenlijk de mooiste van het OLC..

12:34 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

PR's. Voor mij ook PR in het Westerkwartier!
Koninginneloop is inderdaar een hele mooie, maar om daar te PR-en moet je heel sterk staan hoor want dat is niet zo'n makkelijk parcours...

Gepost door: Francis | 22-09-08

supersterk Zeer sterk van je gelopen!In het begin kon ik nog goed volgen maar de maag begon te protesteren en ik was bang dat ik de motor volledig zou opblazen.
loop jij dit jaar nog een marathon?

Gepost door: Johan | 22-09-08

Hallo.... ..... amai zeg mooie tijd en knappe snelheid !!!
Je bent goed op dreef .
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.