11-09-08

NIEUWE KOERSWIJK

6 uur opstaan, een drukke werkdag, snel heen en terug naar huis om toch "iets" te eten en dan even 9 km gaan lopen op de limiet.. dat is heel kort samengevat hoe mijn dagje er gisteren uitzag..

De "fun" in de wedstrijd was al snel over voor mij.. na de eerste ronde, kon ik nog even aanklampen aan Paul Meulebroek (van Sodibrug, organisator van Dwars door ST Kruis), en Stijn "Black Magic" Spriet.. de tweede ronde kreeg ik terug last van mijn maag, waardoor ik de adem maar niet onder controle kreeg.. Martin Desmet kwam aansluiten, leek even van mij weg te geraken, maar warempel, door wat de pijn in de maagstreek te "verbijten", kon ik mee.. de 3e en laatste ronde, kwam dan een hele groep (met oa Frederik Fiers, Pascal Roekens en Johan Rammant ) erbij.. tot op 2 km voor de aankomst probeerde ik 2 x te vesnellen, ik probeerde een gat te maken, telkens liep Pascal Roekens het gat terug dicht.. op 500 m van de meet, namen ze definitief afstand, enkel Johan bleef bij mij "hangen".. ik mocht voor hem blijven (kon hij ook niet sneller ??), waarvoor dank... Na 9.2 km kom ik aan in een teleurstellende 34'06,  dit op een 19e plaats algemeen. Echt tevreden was ik niet, waren mijn verwachtingen wat te hoog ?? Reden temeer, om meer te trainen, zeker met de volgende wedstrijd op het oog  - Dwars door het Westerkwartier - eentje die mij al elk jaar al goed ligt..

Oh ja, voor de liefhebbers : ik start niet op de IFF-marathon.. Conditie is niet optimaal, ik voel me niet fris genoeg om te knallen op een 42km.. het zal er nog wel eens van komen.. Als het dit jaar niet is, volgend jaar dan maar hé.. Aan allen die wel starten : GO FOR IT (de weersomstandigheden zijn super !!) en SUCCES gewenst!!

12:41 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

onzin ik weet eindelijk niet wat je bedoeld
je loopt meer dan 16 km per uur en je bent niet tevreden
een bochtig parcour
zeer warm
al een lange werkdag erop zitten
enz enz
en dan nog aan 16 km per uur lopen
je mag ook niet vergeten dat je maar een gelegenheidsloper bent en dat werk en gezin nog altijd op de eerste plaats komen
rijk zullen we er niet van worden he
grtz en kop op
vrijdag zal ik je helpen aan een goede tijd :-)
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 12-09-08

Jij weet best dat een marathon een goeie voorbereiding vergt, dus veel trainen de laatste weken ervoor is niet aan de orde. Vandaar dat ik je beslissing niet te starten in IFF moet toejuichen. De druk is natuurlijk veel minder als je zomaar 'out of the blue' een marathon loopt, en dan kun je eigenlijk geen teleurstelling oplopen hé. Maar 't is toch verstandiger goed op te bouwen voor die 42km, bvb in het voorjaar. Na het OLC kun je aan de voorbereiding beginnen, perfect toch!
CU next friday,
Greetz,
Martin

Gepost door: Martin | 12-09-08

hey hallo vincent, ik kwam toevallig op je web via de web van johan watty. Als ik het zo lees, ben je toch héél goed bezig. Jammer dat je Eindhoven niet loopt, maar er komen er nog hè. Ikzelf loop in november de NY marathon (eigenlijk al héél lang een droom). Anders moet je maar eens kijken op m'n blog http://cathlievens.blogspot.com (nog in de kinderschoenen, net opgestart). Veel succes met je trainingen!

Gepost door: Cath | 18-09-08

Was inderdaad een leuke die IFF. Maar er komen er nog veel hè. En wat reclame voor een 1/2 marathon. Als je nog eens wilt vlammen 11/11 van Deinze naar Bellem en voor alle bloggers die komen is den eersten voor mij hè.

Gepost door: cremke | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.