24-08-08

ZONDAGMORGEN IN OOST-VLAANDEREN..

Op het programma stond voor vandaag : een snelle duurloop over 15 km... eens iets anders, en eigenlijk al lang geleden.. maar ja, ik kon het niet laten.. ipv daarvan viel mijn oog op een lokale jogging in POEKE, een klein gezellig dorpje in Oost-Vlaanderen..een schitterende streek om te lopen, mooi kasteel en bijhorend bos.. POEKE

Voor de start kom ik nog 3 bekenden tegen : Tony Desmet (ken ik via het werk) ging zich ook eens wagen aan de lange afstand, net als Cremke. Gwendolien (met de mooie "bloemenschoentjes") koos dan voor de 5 km (die ze heeft gedomineerd eigenlijk).. Bij de start stoof ik ervan door.. ik koos het pad van een - voor mij - bekende loper ( een kerel uit Meulebeke, die ik een tijdje geleden nog eens in Mariakerke heb gezien..) Al snel merkte ik dat ik Top 4 liep.. ongeloofelijk leuk om zo eens dicht bij de kop van de wedstrijd te lopen.. Na de modderige bosstrook, kwam een loper van JC Aalter bij ons, hij nam de kop en samen liepen we de 2e ronde af.. na terug door het bos te vliegen, namen hij en mijn kompaan wat afstand. Even kreeg ik het lastig ..maar nog voor we terug het bos in doken, had ik terug mijn kompaan uit Meulebeke te pakken.... na een snelle doortocht door het bos, liet hij mij sportief voor.. ik had hem een heel stuk uit de wind gezet, hij had het tempo in het bos hoog gehouden... Ik kom aan in 56'11 (3'45 per km) en dat op een 5e plaats !!

balans van de westrijd : ik had hier betere benen dan in De Haan, enkel terug na km 10 kreeg ik weer meer last van mijn lever (wedstrijden 's ochtends zijn voor mij blijkbaar niet goed).. Ik heb ook weer leren "sterven" in de wedstrijd.. ik liep steeds het gaatje met mijn Meulebeekse Kompaan dicht.. en als het moeilijk ging, beet ik door.. maw ik heb meer met mijn "koppeke" gelopen.. Vrijdag STRANDLOOP.. vrijdagavond verslagje !! Loop ze !!

22:38 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Tof elkaar eens te ontmoeten. Jammer genoeg moest ik na de wedstrijd vlug weg om in de horeca te gaan werken. Volgende keer hopelijk tijd voor een echte babbel (niet vrijdag, dan ook werken). Tot loops.

Gepost door: cremke | 25-08-08

zandkever ik dacht dat jij geen zandkever was
nu zal ik vrijdag nog een haas meer hebben :-)
maar aan je prestatie te zien zal jij haas zijn en ik de schildpad :-)
mooie prestatie en constant aan 3:45
dat beloofd
grtz en tot vrijdag:-(

Gepost door: poppetje | 25-08-08

Hela !!!! Ja Vincent , blijkbaar ne rappe kerel zeg. Leuk om eens te kletsen. Hopelijk tot nog eens. En..... keigoe gelopen. En mijn schoenen ... snik ... modder en vuil.
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 25-08-08

gazet Ik had al in de krant een bekende naam zien staan. Dikke proficiat met het goede resultaat. Bedankt ook voor de tip i.v.m.de duurloop, volgend weekend zullen we dit eens uitproberen.

Gepost door: wim | 25-08-08

'strompelen' Toen jij over de meet 'strompelde' zaten wij netjes te wachten op de uitreiking van de bierflessen ;-) Proficiat met je uitslag en merci voor je reactie op onze blog !

Gepost door: Chris | 26-08-08

puik resultaat proficiat,mooie tijd en heel mooie plaats.Top 5 en aan 16 per uur: dat kan tellen hé.Ms lopen we vrijdag as wel weer samen op het zand van Mariakerke.Ik zie er al naar uit...

Gepost door: gino | 26-08-08

goud, zilver of brons ? nog even en je staat op het podium Vince...!!!

Gepost door: kj | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.