11-08-08

MARIAKERKE

Mijn voornemen om een tijd onder 35' te lopen, mocht ik vrijdag dadelijk opbergen.. wegens wegenwerken, was het parcours aangepast, en het was  - aan het plannetje te zien - een heel stuk erbij (vorig jaar 9.5 km, dit jaar een juiste 10 km)..het doel werd dan wel wat bijgeschroefd : onder 37' blijven was de booschap. Met de zware trainingsweken voorafgaand aan deze wedstrijd, mocht dit in principe geen probleem zijn, maar ja...

De westrijd zelf dan, was kort te beschrijven : een "rustige" start, na 1 km een versnelling geplaatst (om tot bij Thyvelen te komen, maar helaas..), samen met die dekselse Gino Puystjens (die ik nu wat beter kon volgen) probeerden we afwisselend het gat te dichtten..Na de bevoorrading aan km 5, liep Peter even verkeerd, ik hield me wat in, Gino sloeg een gaatje... samen met Peter liep ik terug dat gat toe... tot aan het "kerkje" kon ik even standhouden.. Daarna liepen ze (Gino, Peter en nog een gast) weg van mij... ze namen 100 m, 200m... aan de aankomst was het gat "slechts" 20 sec, de schade was beperkt .. Ik kwam aan in 36'50,  op een onverwachte 23e plaats ! 

Wat brengt de toekomst : Binnen 3 weken de Strandloop, niet direct mijn ding, een noodzakeijk kwaad.. verder spookt "het marathonbeest" weer in mijn hoofd.. ik weet het, ik had gezegd, dat ik dit jaar geen 42 km meer zou lopen, maar ja, die ultieme afstand blijft mij bekoren... misschien komt er dit jaar toch iets nog uit mijn toverhoed..

12:25 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hmm... hocus pocus.... Eindhoven-pas ?

Gepost door: kj | 11-08-08

? rustig gestart zegt ie, ik ben pas na 800m bij je geraakt ! Wat is snel starten dan ?

Gepost door: lorenzo | 11-08-08

Knappe tijd ! Vince,

Knappe tijd, zou het toch overwegen om terug een 42 km beest te temmen. Veel succes ermee !

Gepost door: Andy | 12-08-08

marathon man misschien tegen niemand iets zeggen en dan opeens zonder druk aan de start van een marathon staan. Ik heb een p.r. uit mijn hoofd gezet wegens te weinig tijd om deftig te trainen maar toch loop ik de IFF.

Gepost door: wim | 12-08-08

Planning Zie dat er op uw planning op 1/11 een bezoekje aan Aalter gepland staat. Op 11/11 is er een mooie halve marathon. Waar ik hoop zo veel mogelijk bloggers samen te krijgen. Ook van de partij op Deinze-Bellem?

Gepost door: cremke | 17-08-08

42 je weet dat je het kunt
zo een onverwachte marahon zou meschien goed zijn voor u
zo min mogelijk stress enz enz
maak er het beste van

Gepost door: poppetje | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.