14-06-08

VUURTOREN LOOP

De wedstrijden van het Oostends Loopcriterium, volgen zich snel op.. vorige week had ik nog gevlamd in Zandvoorde, nu was het afzien geblazen in den Opex, ofwel de vuurtorenwijk.. Afzien zou het worden, ik had nl. al wat meer snelheid getraind dan anders, de trage kilometers (voor de uithouding) waren wat achterwege gebleven.. ik wist wel dat ik snel zou kunnen starten, maar een hoog tempo vasthouden, dat is andere koek... Bij de start stond ik redelijk vooraan.. ik had wel al gemerkt dat er een aantal snelle jongens extra bij waren  : Dirk Verleyen, Sonny Matton, Frederic Debreyne, allemaal gasten waar ik (nog) niet mee kan.. Bij de start stoof ik snel wel, ik liep even kort achter Lorenzo (yes !), maar al na 200 meter liet ik ze gaan, ik zou zeker op mijn adem trappen... De eerste kilometers liep ik achter de sterk gestarte Gino en Koen J., gelukkig zetten ze  mij goed uit de wind.. Bij het ingaan van de 2 e ronde, liep ik al voor die gasten, samen met Sterke Jan Jansen (amai die is in vorm !!), Johan Rammant, Patrick Tanghe op zoek naar Frederik Fiers, mijn naaste concurrent van het Criterium.. Voor het einde van de 3e ronde, hadden we Frederik te pakken.. Ondertussen moest Johan lossen, ik kreeg het ook steeds moeilijker om Jan niet te laten gaan.. even halfweg de 3e ronde, versnelt Patrick Tanghe even, Jan volgt, ik kraak... en geef 5 meter, 10 meter.. in het stuk windop langs de spuitkom hebben ze 100 meter.. ik kom weer wat dichter op zo'n 50 meter blijf ik hangen.. in de laatste rechte lijn lopen ze mij eraf.. ik versnel nochtans, maar ik kom niet dichter...Moe maar heel tevreden kom in aan op een 18 e plaats dit in 40'16 " !!, een Nieuw record op dit parcours, en dit met meer wind dan vorig jaar.. was die wind er niet, was ik zeker nog sneller... De plaats in de wedstrijd is misschien niet zo goed, maar de tijd tegenover vorig jaar zeker.. eventjes 1'20" sneller !!  Volgende week geen wedstrijd (oef), maar de week erop terug "goase" geven in de konterdamloop..

14:50 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb je niet gezien, maar ik zou er geen bezwaar tegen hebben mocht je met me meelopen, alleen lopen in die wind was echt heel zwaar vooral als je de kop van de wedstrijd steeds verder ziet weglopen ....

Gepost door: lorenzo | 14-06-08

+-20sec Sterke tijden loop je wel mooi mooi mooi ik wou +-20sec sneller lopen zoals geplant maar het was ooo zooo moeilijk. Tot op de konterdam waar ik vorig jaar voor je was. Dit jaar zal het wel geen waar zijn denk ik (zeker) :-)

Gepost door: Clint | 14-06-08

moeilijk ik denk dar je geen spek voor mijn bek meer bent
jou niveau is een tikkeltje te sterk voor mij
doe zo verder
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 14-06-08

sterk inderdaad de plaats speelt geen rol want de wedstrijden zijn altijd sterk bezet. Als je zo veel rapper bent dan verleden jaar dan ben je zeer goed bezig. Veel succes zaterdag met je terras, het is eens iets anders dan lopen !

Gepost door: wim | 16-06-08

De commentaren zijn gesloten.