08-06-08

KEIGNAERTLOOP

start-2008De Keignaertloop was dit jaar - door het natte weer - eigenlijk omgetoverd tot de keignaert Cross.. Van deze wedstrijd verwachtte ik eigenlijk niet veel. Een verbetering van mijn parcourstijd van vorig jaar, daarmee was ik al heel tevreden..Over de wedstrijd zelf is er niet veel te zeggen : gewoon dat ik mijn start compleet had gemist.. Angst om te vallen ??... geen idee... in elk geval, ikmocht al dadelijk beginnen met inhalen.. De rondjes werden heel snel afgelopen, samen met mijn bedoelde mikpunt : Johan Rammant... Het geplande scenario lukte zoals ik mijn had voorgesteld : versnellen in de laatste 500 meter, Johan er af lopen en zeker voor hem eindigen.. en dat deed ik ook : ik versnelde even het tempo na de "grasstrook" en ik pakte enkele meters, daarna nog wat het tempo omhoog en ja, Johan moest lossen.. uiteindelijk kwam ik aan op een 18e plaats en dat in  33'05, een nieuw record op dit parcours.. Blijkbaar is mijn conditie nu al goed; ik sta nu al even ver als vorig jaar in september toen ik mijn PR op de 10km verbeterde.. Dat beloofd voor de komende wedstrijden..

Volgende afspraak op de Vuurtorenwijk : een parcours dat me wel ligt : veel rechte stukken, geen korte bochten... tot volgende week voor een verslagje.

13:35 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

500 meter Het gaat je medunkt goed af dit jaar nice run ,twas een beetje veldlopen hé. Ik kom traag opgang . Die laatste 800meter van mij waren afzien laatstaan de laatste 500meter. Met veel vertrouwen naar de opex

Gepost door: Clint | 08-06-08

in vorm de lange duurlopen van een tijdje terug werpen nu hun vruchten af in de korte wedstrijden. Er zullen nog P.R.'s volgen !

Gepost door: wim | 08-06-08

better than that ! Beter nog Vince ! Ik kan je met enige nauwkeurigheid mede delen dat je binnen gekomen bent in 32'59" (ik zat slechts een secondje achter je) Volgende week opnieuw 't zelfde scenario ?? Cheers en tot dan. (als je me weer klopt krijgt ge een Leffe !) tenminste, als je mag blijven van de chef (lees: vrouwe des huizes)

Gepost door: kj | 09-06-08

De commentaren zijn gesloten.