19-05-08

ST REMBERT CORRIDA

Vrijdag was er mijn jaarlijkse afspraak in de St Rembertcorrida in Torhout.. Elk jaar liep ik er al sneller over de 10km, dit jaar zou het niet anders mogen zijn, maar 36'25 als record, is al snel..

Al bij de start ging ik er snel vandoor..Ik had mijn Collega-HAC'er (Jerry Moeyaert) in het vizier en toch nam hij bij de start enkele meters.. De eerste lus door het centrum liepen nogal stroef voor mij, ik kon niet dadelijk mijn goede tempo vinden.. Pas bij de eerste doortocht langs "De Burg" vond ik een beetje mijn draai.. Op weg naar de helling koos ik het tempo van enkele atleten van Sodibrug. en samen liepen we zo een eerste snelle wedstrijdhelft (5 km in 18'10 ongeveer..). Bij de doorgang in het bos, moest ik die groep toch even laten gaan.. ondertussen had Lucien Taelman (Mister Ultracup), een hele bende meegebracht, waaronder de 2 sterke Janssen Broters.. Even kon ik bij Jan Janssen blijven, maar nog voor Km 8, kwam Peter Janssen bij mij voorbij.. De laatste Kilometer was echt vechten om het tempo hoog te houden... BIj de laatste meters kon ik - ondanks de pijnlijke benen - er nog zelfs nog een spurtje uittrekken...Stikkapot en moegestreden kom ik aan in 36'52 als 92e (!!!) op 843 aankomsten.... geen PR, maar wel een Aankoopbon van 25€ van AD Delhaize... Geen verbetering van mijn besttijd, maar wel, onverwacht "brood op de plank".... Tot Zondag voor mijn verslag van de 20 km van Brussel .

corrida 01 08corrida 02 08

12:36 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

brood op plank toch proficiat met uw plaats in de top 100
je begint al je brood te verdienen met het lopen!!
Tot zondag misschien in brussel

Gepost door: lazyhorse | 19-05-08

Succes Vince, veel succes zondag in Brussel. Knap die top 100 plaats. Ik ben gestrand op een 410e plaats met een tijd van 46'09" op hun chrono. De mijne wees 6 secondjes minder.

Groetjes Andy

Gepost door: Andy | 22-05-08

Euro bonnen Mooie prijs hoor 1000 oude Bfr.Ik zou +-1min 30sec achter de feiten aankomen in Torhout. Tot eind 31 Mei aan Cafe 'Tcentrum mijn stamkroeg . De nieuwe stad.

Gepost door: Clint | 22-05-08

delhaize jij loopt nu ondertussen "voor den brode" hihihi.... proficiat vince !

Gepost door: kj | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.