28-04-08

ST JAN

Na de zware marathon van Antwerpen, had ik niet veel verwacht van de St Jansloop.. vorig jaar liep ik hier na de marathon van Rotterdam ook, weliswaar in een moeizame 39'08.. Doel dit jaar was om toch minstens even goed te doen... Ik was benieuwd hoe ik die 42 km had verteerd..

Bij de start koos ik om snel, maar niet vollen bak te gaan.. het parcours kennende, weet ik dat het venijn in de staart zit,  ik bleef wijselijk bij Johan Watty.. Dirk, Clint, Alain en Pedro waren gaan vliegen, (Lorenzo was al verder gaan vliegen) maar ze bleven redelijk in mijn zicht.. Na de eerste ronde was ik al bij het groepje van Pedro en dat bleef zo duren tot de laatste ronde.. Op de laatste helling, (9 in totaal), kwam een collega molenloper (ik denk Serge), bij mij en samen trokken we het tempo de hoogte in.. hopende dat Pedro kraakte.. Alain deed dit wel, maar enkel Pedro bleef doorgaan.. aan de aankomst scheelde het tussen pedro en ik niet veel, Alain was ook niet veraf.. Uiteindelijk kwam ik aan in 38'10 (!!), bijna 1 minuut sneller dan vorig jaar.. blijkbaar heb ik die 42 van zondag al goed verteerd..

Volgende afspraak is op vrijdag 16 mei in de St rembertcorrida.. daar plan ik nog eens een aanval op mijn PR van vorig jaar.. Doel : 36'00 ... er is werk aan de winkel !!

12:42 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Amai... Wat een tijd jong !!! Ge gaat snorren daar in Torhout . Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 28-04-08

St -jansloop / Toeroet Je was weer sterk op de St Jansloop, wat logisch was kon ik uiteraard niet meer volgen. Het deed pijn binnenin hoor! Maar ja iedere wetsrijd maak ik het beste ervan. En Torhout als je die dag je goed voelt heb je een kans op die Pr denk ik

Gepost door: Clint | 28-04-08

sterk Weer sterk gelopen en dit na je marathon
In torhout 36' lopen ik wens het je toe!!!!
Ik zal proberen mijn 38'37' te slopen. Met een 37'38" zou ik al meer dan zeer tevreden zijn
tot dan misschien

Gepost door: lazyhorse | 28-04-08

Mooi resultaat zo kort na de marathon ! Mik gerust maar onder de 36' op die st rembrantscorrida !

Gepost door: lorenzo | 29-04-08

veel succes in Torhout op 16 mei!
Ik zal er wellicht ook zijn, maar dan aan de kant, ik hou het bij supporteren!
Ga voor dat PR!
groetjes, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 30-04-08

roadrunnersmoe? awel man, waarom gisteren niet om 8 uur op de afspraak in koekelare? het is niet omdat het niet helemaal gelukt is in antwerpen dat je nu geen vertrouwen meer moet hebben in de duurlopen met de roadrunners hé? Wij zijn en blijven een huis van vertrouwen voor de lange-afstandloper van middelbare leeftijd die in groep kilometers wil afmalen, gevolgd door een gezellige drink!

Gepost door: inspector morse | 02-05-08

ik ben serieus laat ....
Maar een dikke profficiat met je marathon . Ik was ook te snel vertrokken en zag mijne pr ook in rook opgaan . Mentaal gebroken en uitgelopen in 3.11 u . Volgende keer beter . Ik heb je niet gezien of herkent . We zouden nog ééns t-shirt bij moeten laten maken . Dan is herkennne nog gemakklijker . Oeps ...ik had het mijne niet aan !!
tot de volgende loop . En hopelijk nog vele pr's dit jaar .

Gepost door: mario | 04-05-08

Was er ook bij op de St-jansloop. Maar deed er wel een ruime 50m over. Misschien tot vrijdag op de St-rembrand corrida.

Gepost door: cremke | 10-05-08

En nu op naar Bxl

Gepost door: cremke | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.