07-04-08

WEEKEND-OVERZICHT

Nog enkel dagen te gaan.. hier nog even een weekendoverzichtje. : 

De trainingen lopen in elk geval nog perfect : Vrijdag een rustige duurloop gedaan na het werk van 18 km (genoten van de natuur tussen Gistel en Oostende...) à 5'30 per km gemiddeld.

De dag erop stond er een tempoloop van 1'10 à 5'00 op het programma, maar mijn dochter besliste daar anders over.. De nacht voordien hadden het vrouwtje en ik geen oog dicht gedaan, de kleinste had even te hoge koorts en ik zag het toch even echt niet zitten om mijn vrouw alleen met die zieke kleine spruit te laten.. ook grote broer was niet 100% en zo werd de geplande training geschrapt..een dag meer rust kan eigenlijk nooit geen kwaad en kilometers heb ik nu toch al genoeg in de benen..

Zondag liep ik dan wel de geplande 30'er.. dit in Kortemark op de Hapkin-wandeltocht. kortemark kleiputtenEen schitterend parcours door het Houtland en op en rond de Site van de steenbakkerij. De enkele stukken "veldlopen" werden heel makkelijk verteerd en samen met enkele collega- lopers van de Roadrunners uit Torhout, maalde ik zonder problemen de eerste 28 km af. Daarna maakte ik nog een kleine lus van 4 km, zodat ik met nog goede benen aankwam na 32 km in 2'38'49 (gelopen tijd, gerekend zonder stops..).

Nog minder dan 14 dagen te gaan.. Dan gaan we er tegen aan in Antwerpen.. nu al een voorzichtige pronostiek ?? Als het weer (de belangrijkste factor voor mij) goed is - dwz : windstil (of weinig wind), een goede vochtigheidsgraad en max 15°C - zit er misschien wel wat in...maar wat ?? dat zullen we zien op zondag 20 april

12:52 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

3 uren Ik ben er bijna zeker van Vince dat het je zal lukken om de muur van de 3 uren te slopen, met je huidige vormpeil en je perfecte voorbereiding.
Wij hebben dit weekend de marathon van Parijs gelopen (prachtige wedstrijd) en Jan Janssen is daar op schitterende wijze onder de 3 uren gegaan: 2u58m (PR verbeterd met 7 miuten). Gino Puystjens eindigde in 3u12m (PR verbeterd met 4 minuten) en ikzelf net na Gino ook in 3u12m (PR verbeterd met 12 minuten).
Wij duimen alvast voor jou en hopen dat je ook met een mooi nieuw PR naar huis komt.

Gepost door: Christ Viaene | 07-04-08

veel succes Hallo Vince,
Ik denk dat je me verward met mijn broer Peter.
In de ten miles Oostende-Brugge liep je namelijk samen met Peter, ik liep enkele meters achter jullie omdat het tempo net iets te hoog was.
Je mag gerust op je beide oren slapen, je duikt zeker onder de 3 uren.
Alvast veel succes in antwerpen.

Gepost door: Jan Janssen | 08-04-08

dag Vincent
ook ik streef net als jij naar die 3 u . Ik hoop je dus daar te ontmoeten en dan kunnen we mekaar een beetje oppeppen . Al zal ik wel in de buurt proberen te blijven van een clubgenote die ook voor onder de 3 u gaat . ik zal het daar zeer moeilijk mee hebben om deze taak te volbrengen . Maar ik ga zo lang mogelijk mee , en dan zien we wel . Niet de verstandigste keuze , maar ik moet en zal dit proberen . Jij daarentegen bent in supper vorm en zal mij gezwind achterlaten . Maar het is je gegunt hoor . Veel succes en tot in Antwerpen

Gepost door: de coach | 10-04-08

Berekend ! Berekend lopen man. Normaal ga je er wel onder die 3uur. Maar de wind zal mss spelbreker zijn ? Ik kijk er al naar uit mensen uit de streek hier die daar voor 3uur gaan come aan just do it. Sorry die verdomde wind ? mijn prono<< 3u01m22sec.. maar hoop binnen in dat het je wel zou lukken. GOOD LUCK

Gepost door: Clint | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.