11-03-08

DEZE WEEK..

Het gebeurt niet veel meer dat ik mijn trainingsschema's te grabbel gooi op het internet, maar zo af en toe licht ik wel eens een sluier op van hoe ik train... niet dat er zoveel geheimen inzitten, neen, ik heb helaas geen tijd genoeg om mijn complete schema's op het net te zetten...

Daarom eens dit overzichtje van de voorbije week :

MAANDAG : 12 km gelopen aan 5'15 per km (=moest normaal meer zijn, maar de benen waren nogal wat stram van de dag ervoor (oostende-brugge 10 miles..). Na 12 km heb ik er de brui aan gegeven..

DINSDAG : rust (en dat was welkom..)

WOENSDAG : 20 minuten inlopen, daarna 3 x 3000 m in 12'45 (4'15 per km), pauze 6' + 20 minuten uitlopen. De intervallen gingen heel vlot, het uitlopen ging makkelijker dan het inlopen.. blijkbaar als ik eenmaal opgewarmd ben, loop alles goed... Deze training was goed voor 21 km..

DONDERDAG :  12 km gelopen aan 5'15 per km (moest eigenlijk aan 5'40 zijn, maar omwille van wat bliksems in de verte, ben ik wat sneller naar huis gelopen..)

VRIJDAG : Duurloop van 22 km, gelopen aan 5'03 per km gemiddeld..Moest van de trainer aan 5'15 zijn, maar voor die enkele seconden sneller per km, zal hij wel niet zo boos zijn (hoop ik)...

ZATERDAG : 12 km gelopen aan 5'20, moest ook aan 5'40, maar door de windachter (en windop in het doorgaan), heb ik het tempo wat verkeerd ingeschat (let wel : mijn gemiddelde hartslag was slechts 132, wat heel laag is voor mij, en wat wijst op een goede conditie)

ZONDAG : duurloop van 30 Km in De Panne. Dit tijdens de schitterende "PICON-WANDELTOCHT"... Mooi parcours op het strand, bos en door de duinen in en rond De Panne.. Er zelfs wordt er even in Bray-Dunes gelopen, gewoon schitterend.. ware het niet, dat de weergoden mij niet gunstig gezind waren en mij zo af en toe trakteerden op een douche.... Koud en nat, maar de mooie natuur maakte veel goed... ook de tijd was super : 2'46'33, dat is gemiddeld  5'12 per km, is te snel gezien het parcours...

Dit maakt mijn weektotaal op 111 km.. Een zware week. Volgende week terug eentje van meer dan 100 km, met terug een duurloop van meer dan 30km, nu in Oostduinkerke.

OH ja, voor ik het vergeet : ik ben blijkbaar bij de 25.000 gelukkigen voor de 20 km van Brussel... Op maandag  03 maart, heb ik mij onmiddelijk ingeschreven (en betaald !!), zodat ik zeker mijn ticket heb voor Brussel... Voor de ongelukkigen : niet vergeten op  16 mei gaat de St Rembercorrida door te Torhout.. De enige juiste 10 km in Belgie, en dit op een schitterend en supersnel parcours. Ik heb er al elk jaar een PB gelopen, en ben dit voor 2008 terug van plan... Ook niet vergeten dat onze collega-Blogger Koen, dan een specialke van plan is... INSCHRIJVEN !!!

00:12 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Interessant Ik vind 't persoonlijk wreed interessant, niet om de copy-cat uit te hangen, maar gewoon omdat er zoveel verschillende trainingsmethodes zijn. Je moet dat meer doen, ik ben dat ook van plan !

Gepost door: lorenzo | 11-03-08

trainingtempo's aanpassen uw trainer moet uw tempo's dringend aanpassen , ge loopt telkens te snel !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 11-03-08

schitterende week amaai zeg !zo een sterke week getraind;ik ben er echt jaloers op want mijn linkerknie speelt mij serieus parten!Na 5 dagen gedwongen rust heb ik daarjuist nog eens geprobeerd in het stormweer(13,5 km in 1uur 1 min 30 sec of 4 min 30 sec de km).Maar helaas is mijn knie nog niet helemaal genezen.Hopelijk is hij morgen niet te stijf.
Allee doe zo verder met je trainingen ,je bent echt goe bezig!

groetjes

Gepost door: Johan | 11-03-08

amai Goed bezig Vince,
zo vlot zoveel kilometers lopen, dat kan alleen maar leiden naar nieuwe besttijden !

Gepost door: Wim | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.