25-02-08

NVV - duurloop

zondag stond er mijn wekelijkse duurloop op het programma, en doordat dit zo'n 30 km moest bedragen, en er geen wandeltocht van die afstand in de buurt was, koos ik dan voor het parcours van de komende Nacht van Vlaanderen (eigenlijk mijn Marathon-préféré...)

Samen met Wim en Johan, had ik afgesproken om rustig die afstand van 28 km (dus geen 30) af te werken.. Zo gezegd zo gedaan, in een tijd van 2'29'35, (Johan heeft wat minder tijd gelopen blijkbaar :-)  ), en met een gemiddelde hartslag van 144 (eigenlijk te hoog), kwamen we terug aan bij ons plaats van vertrek. De hele weg hadden we (johan en ik) braaf bij Wim gebleven, maar de laatste 2 km drong hij er toch op aan dat we wat "wegliepen" van hem. Even het gas open en Johan en ik liepen zo de laatste 2 km à 4'06 - 4'08.. de conditie zit dus nu al goed.

Deze week staan er nog veel kilometers op het programma, er is pas een rustdag voorzien op vrijdag... Het zal dus een sportieve week zijn bij ons !!

12:24 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

voor herhaling vatbaar Mooi zwaar parcour, dit loop ik zeker nog eens als training. P.S. de tijd om mijn blog was verkeerd. Ik was maar een 2 tal minuten na jullie binnen en gaan 15 minuten. Nogmaals dank !

Gepost door: Wim | 25-02-08

goede training ! Zeer goed geoefent las ik . Bij mij nu de omgekeerde richting bergaf . één voordeel over een paar maanden dan weer beterschap (knie)

Gepost door: Clint | 25-02-08

Zondag 10 mijl ook op je programma las ik , ewel als ik een prke loop heb je een tegoed ,en euuuh als jij er eentje loopt (en dat zit er dik in) dan heb je er 2 te goed Dus geeft er maar ne lap op é ;-) tot zondag !!

Gepost door: Katrien | 29-02-08

De commentaren zijn gesloten.