04-02-08

CORRIDA SAS

sas
Zondag was er mijn eerste "wegwedstrijd".. de hele winter had ik geen meter gelopen op asfalt (ik liep vooral veldlopen) en ik wist dus niet echt waar ik stond, conditioneel gezien.. Ook door mijn operatie had ik een volle week niet gelopen, en ook nog geen echte snelheidstrainingen gedaan.. dus de verwachtingen waren niet hoog gespannen.

Al bij de start ging het snel, heel snel, normaal voor zo'n korte wedstrijd.. ik startte eerder "rustig", waardoor ik dadelijk ons Roadrunnerke (Jan), zag voorbij vliegen.. Ook Johan, Lorenzo, Frederiek Fiers, Koen J en Dirk zaten nog voor mij.. Al na het kleine rondje rond het kanaal, kon ik aanpikken bij Johan.. Dirk en Koen was ik ondertussen al voorbij.. in de verte zag ik de anderen meer afstand nemen.. Na de eerte ronde (tijd ??), had ik nog een goed gevoel in de benen, maar ja, ik liep ook niet echt "op het tandvlees" hé... Bij het ingaan van de laatste rond, kon ik aanpikken bij een duo (begeleid door fiets) en kon ik zelf vanop kop weglopen (ik hoorde de fietser nog roepen : "5km in 18'30"!!). Met het ingaan van de laatste kilometer kwam er nog een grote groep gevaarlijk dichtbij.. de laatste windop alleen, had wat brokken gemaakt bij mij blijkbaar.. in de spurt vloog Marc Deweert mij nog voorbij en ook de krasse Luc Vandecaveye 'kollega Molenloper) kaapte de3e plaats van Molenlopers weg (Davy "Stiepi" was 1e molenloper - en 1e algemeen - heel sterk gezien hij gisteren nog cross liep - Oliver 2e en Luc 3e.. ). Een beetje teleurgesteld kwam ik aan in 22'43, de tijd volgens de organisatie (mijn tijd op de klok was 22'15 ...normaal een PR, maar door de file bij de aankomst hebben ze er een zak seconden bijgelapt, ze moeten eens beginnen denken aan een tijdsregistratie met Chip bij deze wedstrijd..)

Er is nog veel werk aan de winkel. Volgende afspraak is de strandloop in Nieuwvliet bad. dit op zondag 24/02. De cross van Izegem laat ik links liggen, nu wil ik vooral kilometes opbouwen, dit met het oog op Oostende-Brugge voor begin maart...

12:37 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Juste ... ... mijn tijd was ook ver van juist op papier. Ik drukte aan de finish af aan 28'22" en op papier stond 29'20". Das 1 minuut verschil (verleden jaar ook al). Dat zou niet mogen vind ik , maar ja.... In ieder geval mooie tijd van jou !!! Idd Linda is een toffe. Jammer dat ik jou niet had gezien. Tot de volgende , Greetzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 04-02-08

Ik zou het alvast aanzien als een PR het is toch jou fout niet dat de tijdsregistratie faalt... als het maar een paar sec scheelt zou ik nog zeggen kan kloppen maar als he oploot to 15 tot 20 sec dan ga ik toch uit van mijn persoonlijke registratie

Gepost door: Wim | 04-02-08

chip Ze zouden daar inderdaad beter met een chip werken , das niet te doen zo'n bende manueel te controleren , teveel deelnemers op een toch wel leuk parcours , al vond ik de accomodatie voor de prijsuitreiking te klein . In Oostende-Brugge zullen we dat probleem niet hebben . Train ze !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 04-02-08

ze vlogen ze vlogen inderdaad nogal, jammer ook van de tijden, een mens ziet toch graag een juiste tijd in de uitslag hé. Tot voor, tijdens ( de kans is klein met mijn beperkte loopcapaciteit ) of na Oostende Brugge !

Gepost door: Wim | 04-02-08

Amper 5km,920 m Jammer wel van de tijden bij aankomst.Veel te goede lopers die niet mee lopen op de andere wedstrijden in het Oostends criterium, die op deze wedstrijd onze punten afpakken. Mss volgend jaar 450 deelnemers dan word het nog een grotere soep bij de aankomst streep. Daardoor wilde ik niet doorlopen. Maar Oostende -Brugge word er wel rekening gehouden met het Oostends criterium (puntensysteem)ps toch goed gelopen van je ,dat kan zeker gezegd worden na een medische ingreep van je

Gepost door: Clint | 04-02-08

het jaar is nog maar begonnen .... Je staat er nu mss nog niet helemaal maar dat hoeft ook niet, ik ben er van overtuigd dat we dit jaar zeker nog een aantal keer aan elkaars zijde zullen lopen. Ik denk nog steeds met veel plezier aan "Dwars door Mariakerke- Raversijde" waar we elkaar meermaals "getest hebben " en ik uiteindelijk aan het kortste eind trok !

Gepost door: lorenzo | 04-02-08

ervaring troef ! km's opbouwen, lijkt mij een verstandige keuze vincent !
maarjah, jij bent dan ook een verstandige loper, niet ?

Gepost door: Sylvia | 05-02-08

ervaring troef ! euhm... dat was ikke dus ;-)

Gepost door: kj | 05-02-08

Die tijdsopname toch, steeds het zelfde euvel in de verschillende blogs

Gepost door: cremke | 06-02-08

Tot.... in Oostende of Brugge of ergens daar tussen!

Gepost door: Tinne | 07-02-08

sterk begin van het stratenloopseizoen. Het is sowieso toch wel aanpassen na de wintercrossen. Spijtig van de gebrekkige tijdregistratie. Misschien zien we elkaar toch nog eens ergens ten lande. Succes met de volgende wedstijden !

Gepost door: patrick | 10-02-08

De commentaren zijn gesloten.