24-12-07

CROSSCUP brussel

Snipverkouden maar toch met goesting om de volle pond te geven stond ik zondag aan de start van de Crosscup in Brussel. Na een verkenronde was het duidelijk : het parcours lag er keihard bij, enkel de laatste rechte lijn was nogal sompig. Ik koos dus voor de korte spikes...Een hele resem lopers (masters 35+'ers, 40+'ers enz....) stonden klaar aan de start. Samen met enkele collega's van HAC, koos ik voor een niet te snelle start, maar ja.. een mens laat zich mee "sleuren" in de menigte.. De eerste ronde verteerde ik redelijk goed, maar al snel merkte ik - na de hellingen - dat er geen "power" in de benen zat.. Het gevoel was al beter dan in Roeselare, maar ik moet nog veel werken aan mijn snelheid.. Na 2 van 6 ronden, zocht ik aansluiting bij een grote groep lopers, waaronder een kollega-hac'er.. Samen speelden we de resterende 4 ronden, een kat en muis spel.. op de hellingen omhoog nam hij wat afstand, naar beneden maakte ik de achterstand weer goed.. Pas in de laatste meters na hij wat afstand. Ook had ik geen pasklaar antwoord klaar op zijn verschroeinde spurt..

Uiteindelijk kwam ik aan op plaats 81 (dit op 145 aankomsten), in 23'22.. heel sterk gezien de ondergrond (15.4 km/uur).. het verschil met plaats 50 is slechts 1'10"... zo kort liggen de verschillen..

Volgende afspraak is nu op 13/01 in Maldegem. bij deze wens ik iedereen een zalige kerst en een voorspoedig 2008 !!!

12:44 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Vince, als je snipverkouden was dan heb je heel sterk gelopen. Hopelijk brengt het veldwerk een enorme vooruitgang voor je mee. Beste wensen voor jij en je familie 2008!

Gepost door: lorenzo | 24-12-07

10km 300m Ja wist ik van Torhout was daar 2jaar en 3jaar geleden. Maar die 10,3 is goed soms zijn die 10km wedstrijden iets minder tis beter dat het iets meer is . Je wintertraining is goed he :-) . Na NY heb ik wat afgezwakt en beetje van het normale leven genoten (Bier) sssst. Maar nu gaat het redelijk vlot Kieldrecht +- 11,500 in 45'14. voor December is dat ok voor mijn kunnen. Wat lorenzo schrijft klopt als een bus. In Aalter liep ik ook een goede 10mijl met een lichte verkoudheid,alhoewel ik eerst niet ging aanzetten..dan nog naar huis gereden met een mooie prijs met de tombola .HAPPY EN EEN SPORTIEF 2008 MET GOEDE RESULTATEN

Gepost door: Cint | 24-12-07

knap Amai echt knap 2008 zal je enkel maar betere

Gepost door: kimson | 25-12-07

zalig kerstfeest Een zalig Kerstfeest toegewenst !

Gepost door: Wim | 25-12-07

De commentaren zijn gesloten.