09-10-07

T IS BIJNA

T is bijna zover, zondag 14 oktober, mijn lievelingsmarathon..

Al elk jaar liep ik er een sterke marathontijd : in 2005 liep ik voor het eerst onder 3'15 (3'12'23) en het jaar erop liep ik 3'02.. Dit jaar zal ik proberen (lees goed proberen !!) mijn Pr scherper te zetten. Alleen...

sinds midden vorige week steekt er een vervelend gevoel in mijn linkerkuit. Tijdens De halve marathon in Nieuwpoort had ik er geen last van, maar na die wedstrijd is het er steeds wat gebleven, af en toe kwam het eens sterk de kop op steken.. De nodige behandelingen met Gel en ijs, brengen nog wat soelaas, maar ik hoop dat dit pijnlijk gevoel zondag, geen obstakel zal zijn tijdens het lopen. Vanavond gaan we nog eens een goede 6 km tegen 4'10 gaan lopen (marathontempo), zodat ik dadelijk zal weten hoe alles aanvoelt.. Vorig jaar tijdens dezelfde periode, had ik er ook wat last van en liep ik mijn marathon uit in 3'02 , weliswaar compleet verdoofd van het sfeer in Eindhoven :-) , Aan opgeven denk ik nog niet, maar na Eindhoven leg ik mezelf wel zeker 3 weken rust op.. loop ze !! En aan alle marathon-deelnemers voor zondag : rusten en stapelen !!

12:46 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ai rot te horen, probeer het anders eens met wat massage. 2x daags tot op de pijngrens , mss dat dit helpt ...

Gepost door: lorenzo | 09-10-07

Ehv Alvast succes voor zondag!

Gepost door: johan | 09-10-07

"Compleet verdoofd van de sfeer in Eindhoven" ... ga daar opnieuw maar van uit voor zondag. Nog meer dan vorig jaar want dan was half België thuis gebleven voor de verkiezingen, weet je nog? Houd het nog wat rustig de komende dagen en je gaat je - als je iets voor 14u00 over de finish gekomen bent - niet meer weten waar het juist zeer deed ;-)

Gepost door: Hank | 09-10-07

tussen de oren da pijntje zit niet in de kuit maar tussen de oren ... wees gerust: je hebt goed getraind, hebt de ervaring en zeker ook de klasse ... mijn pronostiek heb je al eerder gekregen!! Succes!!!

Gepost door: geert | 09-10-07

(tip ?) Vincent, vorig jaar liep Jerry (aka profatleet ;-) de halve marathon van Nieuwpoort in een voor hem sterke tijd. De dag voordien (!!) had hij ook al een wedstrijd gelopen. Dé hamvraag natuurlijk : hoe komt het dat hij desondanks zware inspanning de dag voordien toch nog goed presteerde ?
Wel, volgens zijn zeggen kwam dit door de magische handjes van zijn vrouwtje. 's Avonds na de wedstrijd liet hij zich eens goed soigneren door zijn massagende vrouw. De ochtend erop werd hij NOGMAALS getrakteerd op masserende handen.
Dus Vince... als ik onze profatleet moet geloven dan doen je 't zelfde : je vrouwtje "overhalen" haar verborgen talenten ten toon te spreiden en je eens goed laten verwennen !
hahahaha......!!!
Alvast véél suk6 en waarschijnlijk tot zondag.
(kunnen we nadien een teusje met de bende drinken. Tenminste... als het vrouwtje én de kindjes het toelaten ;-)

Gepost door: kj | 10-10-07

Go for it! Ook Succes in Eindhoven!

Gepost door: Wim | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.