29-09-07

DE TOEKOMST...

De marathon van Eindhoven nadert met rasse schreden, misschien even goed om tijd te maken om even mijn toekomstdoelen te overlopen....

Onafhankelijk van mijn tijd in Eindhoven, werk ik in 2008 aan mijn basissnelheid. Deze is al hoog (ik loop wedstrijden van 10km onder 37', wat heel snel is), maar ik voel dat het nog sneller kan. Ik loop dan waarschijnlijk geen enkele marathon, maximaal 2 halve marathons. Ik overweeg om deze winter enkele veldlopen te doen,  en vooral de kortere wedstrijden te lopen..

In de verre toekomst, en dan spreek ik van binnen 3 jaar, wil ik toch de overstap wagen naar de Ultralopen. Als alles goed mee zit, plan ik een eerste ultraloop in 2009 (weliswaar een wedstrijd over 50 km), het jaar erop (2010), wil ik mij dan toeleggen op de 6-uren lopen en eventueel reeds een eerste deelname aan een 100 km loop (NVV ??).  Mijn ultieme droom is en blijft de Spartathlon,  die einde september gelopen word, de ultieme ultraloop van 246 km tussen Athene en Sparta... (zonder afbreuk te doen aan de Comrades of de Marathon des Sables...)

Ik hoop dat het niet bij dromen blijft...

10:06 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

dromen De spartathlon ... da's pas een een fantastische droom. Het feit dat je er alleen nog maar van droomt, verdient al respect. Voor mij beperkt die droom zich tot het ooit lopen van een 100 km, hopelijk binnen een paar jaar.

Gepost door: Hank | 29-09-07

ultra Dat ultralopen is ook iets wat mij altijd heeft geinterreseerd en zou het graag zelf willen gaan doen, maar...of er dat door blessureleed van komt is nog een groot "?"
Mail zelf geregeld met Marc Papanikitas en ga ook wel eens zien bij een ultraloop, was vanmiddag toevallig nog een kijkje gaan nemen op het door Marc georganiseerde BK 24h loop in Mortsel, allemaal zeer kleinschalig maar niet minder gezellig hé.
Toch alvast een mooie toekomst in het ultrawereldje, ze zullen je met open armen ontvangen!

Gepost door: johan | 29-09-07

ultralopen Hallo Vincent

Volgend jaar waag ik mij aan een 50 kilometer wedstrijd op 10 mei in Gistel.Misschien heb je ook zin;het is niet ver en je kunt altijd stoppen wanneer je dat wenst.Ik woon in Gistel en je kunt altijd bij mij terecht om je te verfrissen.

groetjes en maak maar dat je in supervorm bent in Eindhoven;ik kijk er al naar uit.

Gepost door: Johan | 29-09-07

ambitie Aan motivatie zal het je niet ontbreken. En ik twijfel niet dat je het ook bij het ultralopen uitstekend zal doen. Net zoals ik niet twijfel aan die -3u in Eindhoven. Hopelijk kan ik je zo lang mogelijk volgen. Tot op 14/10 !

Gepost door: patrick | 01-10-07

Zotten! Tja, ze zitten toch nog niet allemaal vast! En dan zeggen ze van mij dat ik zot ben van twee weken na elkaar een marathon te lopen. Jij wil ze gewoon op één dag lopen, en dan nog een keer 160 km erbij! Jalloo!

Gepost door: Francis | 01-10-07

ik ook ! mag ik mee ? (maar dan wel als begeleidend fietser !)

;-)

Gepost door: kj | 02-10-07

Hoi Vincent,

Binnen 5 jaar wil ik de spartathlon gaan lopen. Misschien we dat samen gaan doen. Als je de overstap naar de ultra maakt en je hebt raad nodig, aarzel dan niet om me (ons = www.ultramarathon.be) te contacteren.
Marc

Gepost door: Marc Papanikitas | 19-10-07

Nog een woordje vergeten tussen: misschien en we = "kunnen"

Marc

Gepost door: Marc Papanikitas | 19-10-07

Run to Ultra hey,

iemand die bijna hetzelfde pad wil lopen als ik... dat kom je niet dikwijls tegen.

Dit jaar loop ik mijn tweede marathon, volgend jaar mijn eerste ultraloop en het jaar erop (2010) loop ik de Dodentocht in Bornem (minder gericht op lopen als NVV maar dubbel zo mooi en interessant) Ook mijn droom is de Spartathlon, ooit doe ik mee, waneer weet ik nog niet. Hangt af van komende prestaties...

Alvast veel succes in uw zoektocht naar uitdaging.

groeten
Run to Ultra

Gepost door: Ritchie | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.