06-09-07

Verslag NIEUWE KOERSWIJK

Woensdag 19h00 - start van de stratenloop rond de Nieuwe Koerswijk.. Ik start behouden, en samen met Lorenzo lopen we in het voorste pak (achter de "snelle" jongens). Nog voor de 2e bocht steken we Francis, voorbij en laten we ook reeds Gino achter ons (die gasten lopen zondag een marathon, dus te begrijpen..). Ik nestel mij achter Koen J, en recupereer even.. veel recupereren is er niet, het gaat snel, heel snel... Clint komt ook aansluiten, en ik geloof dat ook Johan en Peter Liekens in die groep zitten.. Voor ons valt er een gaatje met Jerry Ferguson (de profloper :-) ) ik laat hem gaan... Pas bij het ingaan van de 2 e ronde, versnel ik even, Lorenzo gaat mee (was de bedoeling) en Koen moet even een gaatje laten.. Nog voor de 3e ronde loopt Lorenzo het gaatje met Jerry toe (hij kon het niet laten, ik had hem nochthans gevraagd even te wachten...), En net na het ingaan van de laatste ronde, versnel ik en moeten die 2 mij laten gaan... Samen met een loper uit Merelbeke (Harry Lannoo), lopen we verder uit... Op 1 km van het einde krijg ik het moeilijk om het tempo hoog te houden, ik sterf... maar ik bijt door.. Met de moed der wanhoop pers ik er nog een laatste versnelling uit, maar mijn medeloper uit Merelbeke spurt mij uit zijn hielen... ik kom heel moe, maar zeer tevreden aan als 10e algemeen, in 36'28 (NIEUW PR op 10 km !!). Na mijn sterke tijd in de St Rembertcorrida van mei, loop ik er terug een hap af...De kaap van sub 36' op de 10 wenkt (misschien een doel voor 2008 ??)  Zondag wil ik ook een serieuse knauw doen uit mijn 1'23 van de halve..  Gezien de vorm, moet dit lukken....maar alles moet nog gelopen worden natuurlijk.. tot zondag voor meer nieuws !

12:52 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

profiteur zo te horen heb je veel vrienden die de gaatjes toelopen he:-)
als ik terug op het toneel verschijn zal ik daar eens een mouw aanpassen
zelf werken
je mag wel eens tracteren aan je maatjes die je zo een mooie tijd hebben doen lopen
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 06-09-07

sterk gelopen Nog altijd aan het verbeteren zie ik, das wel al snel ze 36m28 , zet 'm op in Nieuwpoort , hopelijk een nieuw pr , maar 1h23 is ook al straf zulle !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 06-09-07

mooi zo Sterk van je Vince;zelfs zonder de marathon had ik je zeker niet kunnen volgen.Snelheid zit snor,nu nog wat lange duurlopen voor Eindhoven.Suc6

Gepost door: Gino | 06-09-07

super Je was gewoon super Vince dikke proficiat. Na 1ronde moest ik beetje lossen. Profloper Jerry Furgie Huh hebben ze die jongen een contrackt laten tekenen ammai. Ja ik was idd voor P Hamers maar hij loopt een marathon denk ik in nieuwpoort op reserve gelopen zal hij wel gedaan hebben en terecht. Tot op de lelijke loop van het Westerkwartier ik haat die loop van alle wedstrijden in Oostende

Gepost door: Clintie | 06-09-07

Je was heel sterk, mijn zuurstofverbruik lag een stuk hoger dan van jou, ik liep al te piepen en te blazen terwijl jij nog de boel onder nog controle had ! Mss dat ik idd de kloof op Jerry iets te snel heb willen toelopen, maar anderzijds is het erg lastig om kilometers achter iemand te lopen waar je echt moet voor geraken, dan heb ik zoiets van let's get it over and done! Op de halve marathon zul je rond 1h21 uitkomen daar durf ik geld op zetten.

Gepost door: lorenzo | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.