27-08-07

STRANDLOOP OOSTENDE

IMG_8432Vrijdag stond de laatste strandloop van het Kustcriterium op het programma. Superfris was ik niet echt, dit gezien de vele trainingsarbeid van de afgelopen week (en weken)... De benen voelde stram aan, ik wist dat ik het moeilijk zou krijgen.. En het was ook zo : bij de start ging ik redelijk kalm van start, het nieuwe parcours kon ik wel bekoren, zeker de strook langs de dijk (windachter) lag me wel.. De eerste ronde probeerde ik wat aan te klampen aan Koen Jonckheere, maar al na enkele meters moest ik deze strandspecialist laten gaan.. Samen met Peter Liekens, liep ik de 2e en zelfs 3e ronde steeds met een klein gaatje achter de supermannen (Koen en Gino). In de laatste rechte lijn voor de aankomst, moest ik Peter laten gaan, en zo kwam ik heel moe aan op een 23e plaats, dit in 37'11 (gemiddeld 14.52 km/h)... Door deze plaats kon ik nog wat punten sprokkelen voor het Kustcriterium en deed ik een goede zaak in het klassement van het Oostends loopcriterium.. Als die mannen van het Kustcriterium nu nog eens het klassement goed aanpassen, zit ik onverhoopt bij de eerste 20 ( dit ten spijt voor een gekende kollega blogger uit Oostende :-)...Tot dinsdag voor meer nieuws !

12:24 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

kustcriterium inderdaad.... dit ten stijt van gekende collegaloper uit oostende... Inderdaad ! hierdoor kom ik op 21e of 22e plaats. Maar niet getreurd hoor.... Proficiat Vince ! Ik erken mijn meerdere (en tevens beetje mentor) Proost ! Doe ze de groeten daar in Brugge bij de prijsuitreiking.

Gepost door: kj | 27-08-07

pffff t was lastig:zwaar parcours en strijd moeten leveren met KJ.De vele kms van de laatste maanden blijken te renderen.Hopelijk kan ik dit vasthouden tem IFF mar.Op t eerste zicht ben ik 20° (en laatste) in het kustcriterium.Afwachten op de officiele bevestiging,we zien wel.
Onverhoopt succes voor mij,alhoewel ik enorm veel geluk heb gehad omdat er velen afhaakten na 2 wedstrijden.Loopgreetz GP

Gepost door: Gino | 27-08-07

KustcriteriumClint Bravo je bent erbij je verdiend het zeker 100%. Je doet er veel voor !

Gepost door: clint | 27-08-07

Wandeltocht lopen Dag Vince, goesting om zondagmorgen al lopend mee te doen aan de 30km wandeltocht in Merelbeke? Anders mail je me maar op frederikampe@hotmail.com Greetz!

Gepost door: Fré | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.