01-08-07

Strandloop in DE PANNE

7.5 km - 29'18 -

depanne2e week van mijn marathontraining, en deze begon met de strandloop in Depanne. een wedstrijd voor het Loopcriterium van de kust, over 8 km.. Voor de start had ik al de hele "Oostendsche Bende" tegengekomen : Francis (terug van reis), Johan (terug van reis), Peter, Willy en Gino.. Bij de start dadelijk het strand op richting Koksijde, en dit windop.. Ik hield mij eigenlijk nog redelijk in.. bij het keerpunt stak ik de snel gestarte Gino voorbij, en kreeg ik even Peter Liekens in het vizier... maar windachter had hij meer snelheid.. Bij het 2e keerpunt doken we even de duinen in (door het mulle zand) en dit terug windop richting De panne... Ik bleef even steken achter 2 lopers van MACW, ik kon er niet voorbij, de weg was te smal.. zo kon Gino en zijn '"Koptrekker" mij inhalen en samen stoven we naar de aankomst.. In de spurt moest ik de duimen leggen voor een sterk lopende Gino (die eigenlijk al goed klaar is voor een marathon..). Ik denk toch bij de eerste 25 te zijn, zodat ik terug wat punten kon sprokkelen voor het criterium..

Hieronder dan nog verder de planning voor deze week. Tot zo !

 

Maandag :  Rust - Dinsdag :  rust - Woensdag  : Strandloop in De panne - Donderdag  : 6 x 1000 à 4'00 (pauze 800m) - Vrijdag :  Ardooie (Jogging De Tassche 15.5 km) - Zaterdag : Duurloop 25 km - Zondag :  15 km duurloop incl versnellingen aan de Vosseslag (16 km) - totaal deze week : 77 km.

 

23:45 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

sterke gino hallo kweet het gino is beresterk dit moment
maar als je hem maar op het laatste hebt moeten laten gaan ben je ook sterk bezig he
voor eindhoven weet ik het zaterdag als ik meega
rita de 1/2 ik supporteren
ik laat je nog iets weten he
grtz en sterkte met de voorbereiding v d marathon
poppetje

Gepost door: poppetje | 02-08-07

De panne Heb verleden jaar meegedaan begon als allerlaatste heel vanachter dus van traag naar heel rap toch 2/3 van de lopers voorbijgelopen.Dat was daar toen een test. Zaterdag ga ik de kemmelberg beproeven grote kans dat Francis Coucke komt de dag na Oostkamp. dan bespreken we het menu'tje voor 22Sept met Werner te Walrave ij Raversijde nabij domein prins karel voor de webblogloop see you. Het gaat me goed voor het moment

Gepost door: Clint | 02-08-07

sponsorloopreclame Hèy Vince!! Loop je vrijdag in je rode tshirt? We worden voor de wedstrijd gefotografeerd voor het wekelijks nieuws (krant van westvlaanderen) int kader van de sponsorloop (> reclame.. ;o))

Gepost door: Charlotte | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.