27-07-07

Strandloop Koksijde

Donderdagavond stond er terug een strandloop op het programma. Deze keer startte ik in Koksijde, de 5e manche van het Loopcriterium van de kust. Er waren in koksijde een hele pak lopers aanwezig, de een al wat meer in form dan de andere (ik zat bij die andere...). Ook kollega's Koen, Dirk, Peter en Gino waren er.. Het doel was om zolang mogelijk met strandspecialist Koen mee te kunnen...Vanaf bij de start voelde ik dat mijn benen echt stram waren, geen power... De 4 vogels (en de rest) waren snel gaan vliegen na het startschot, enkel Dirk kon ik net na het asfalt "pakken". Peter was al gaan vliegen, en met enige moeite kwam ik bij Gino. Tesamen hadden we steeds Koen in het oog.. Na het keerpunt (met daartussen even een 5km in 18'45 !!..), waar we terug naar Koksijde lekker windop liepen, kreeg ik Koen meer in het vizier. Ik liep even uit de wind achter een medeloper, en toen maakte ik de "jump" naar Koen.. Ik moest alle registers opentrekken om dat kleine gaatje van misschien 100 meter toe te lopen... Zo lastig door de harde wind.. Even voor de finish kwam er nog een grote groep lopers ons inhalen (waaronder Molenloper Hans...), en ik pikte daar bij aan..  Maar hier verkeek ik mij even. Ik dacht dat de finish in het stadscentrum lag, maar neen, na de 2e golfbreker liepen we door het mulle zand.. de groep versneldde.. en daar plots op het einde van de korte helling naar de dijk : de finish. ! Ik was eigenlijk verrast dat die er nu al kwam, ik gaf nl. niet de volle pond... Gino en Koen sneldden mij voorbij...als een groentje liet ik mij verrassen... Toch kwam ik tevreden en moegestreden aan in 45'26 (afgedrukte tijd). Hoeveelste ik ben , speelde voor mij vandaag geen rol. Door het groot aantal deelnemers, kon ik geen punten pakken. Het was een goede doorgedreven training.. Vandaag vrijdag rusten, en 't is nodig, want ik voel bijna mijn benen niet meer...!

12:56 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

koksijde ja inderdaad Vince... dat was afzien hé ! man man man, van een goede doorgedreven training gesproken !

Gepost door: kj | 27-07-07

afzien Toch proficiat met uw tijd, ik kom toch nog 1 minuut achter; vanaf je alleen liep was het afzien afzien..
Vanavond moet ik weg naar de uitreiking van het gouden potlood in middelkerke.
Mijn vrouw kan niet acher me komen dus moet ik direct nog naar middelkerke lopen Shit zeg en de wind zit nog altijd verkeerd... dit wordt nu nog eens 12 km tegen wind...gelukkig zit er niemand achter me.
sportieve groeten dirk.

Gepost door: lazyhorse | 27-07-07

Ing NY Hi 10mijl Wenduine (+-15.500) +-59'27 . Wat New York betreft we staan niet in de database .Maar we doen wel mee omdat we ons inschreven in *groepsverband* vandaar. heb contact opgenomen met reisbureau

Gepost door: clint | 28-07-07

marathonschema NY ? Vince,
zou je me nog eens een marathonschema kunnen doormailen ? Deze keer voor de marathon van New York ! Spannend... Doel : rond de 3u20 maar ik vrees dat dit niet haalbaar zal zijn vanwege (vermoedelijke) slecht startvak. Ik ga er zowiezo niet voor tijd lopen maar voor de belefenis. Uitlopen zal ook al mooi zijn, niet ?
En voordien loop ik zeker nog de wedstrijden uit het OLC.
Cheers !!!

Gepost door: kj | 30-07-07

email ? ps: kun je me nog eens je emailadres doorgeven ? ik heb wel een emailadres van jou maar telkens als ik een bericht naar je email stuur krijg ik een foutmelding, dus ik veronderstel dat deze dan niet toekomt...

Gepost door: kj | 30-07-07

De commentaren zijn gesloten.