23-07-07

BEKEGEM

15 km - 58'58 -

Zaterdag was het "loophoogdag".. tradionneel op de nationale feestdag, is het ook altijd "Dwars door Bekegem", een organisatie van mijn loopclub "De Molenlopers". de opkomst was niet slecht en met een aantal kleppers aan de start zoals "Fignon" (Stijn Fincioen), "Slambi" (Tom Vanslambrouck) en "Stiepie" (Davy Stieperaere), was het rode legion zeker sterk vertegenwoordigd. Na het gezamelijk loslopen (alle molenlopers liepen mee met de zoon van Yvan Vanpraet, zondermeer onze beste ultraloper die nu in het ziekenhuis ligt, bekomende van een hartstilstand), ikke vlug naar de start, waar ik mij voorop stelde (dit om de grote bende op gang te trekken).. Na het startschot, liet ik wijselijk het tempo wat zakken. Het gevoel in de benen was nochtans goed, ik kon even Luc Vande Caveye (clubgenoot en stadsgenoot) volgen. Na de 2 e ronde liep ik alleen met Herman Bastiaens (ichtegemnaar, en goede marathonloper) en was Luc even een 150 meter voor mij uit.. Bij het ingaan van de laatste ronde kon ik nog versnellen en stak ik  Luc voorbij... Zonder immens veel moeite liep ik in een 58'58 binnen... niet supersterk, maar wel redelijk goed (gezien de vermoeidheid die nog steeds in mijn lijf blijft hangen na de geboorte van Maike...) Na afloop zag ik nog Bloggers Koen en Johan, waarmee er nog het een en ander werd bijgepraat...

Zondagmorgen heb ik dan echt genoten van mijn wekelijkse duurloop. In Westende vertrok ik daar voor een leuke en mooie loop over 24 km (afgehaspeld in 1'48). In de namiddag zijn wij (lees : mijn zoon en ik) gaan kijken naar de ING run. Wat een massa lopers ! Koen, Clint en Dirk zaten ver vooraan, Koen V. zag ik plots ook even passeren, maar dan nog zaten er nog een hele hoop achter... wat is het lopen toch populair geworden !!

12:16 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ING Hi ja veel volk op de been. Ik heb veel mijn naam horen roepen langs het parkoer toch zou ik beter gekunt hebben beetje last van buikrampen in de laatste 2km. Maar dat is nu weer weg. Toch bedankt voor het aanmoedigen want dat helpt altijd een beetje

Gepost door: clint | 23-07-07

Oostende idd, bedankt voor het supporteren!

Gepost door: Koen | 23-07-07

bedantt voor het supporteren bedankt voor het supporteren, ik heb je wel niet gezien maar wel hier en daar mijn naam gehoord.
Aangekomen rond 37'35" waar ik best tevreden mee ben.

Gepost door: lazyhorse | 23-07-07

cheerman Ja Vince... ik heb jullie gezien hoor, daar op die trappen van de thermen ! Veel bekende gezichten gezien, zowel op als naast het parcours... Thanks for the cheering (een mannelijke cheerleader, bestaat da ? hahaha...)

Gepost door: kj | 24-07-07

De commentaren zijn gesloten.