16-06-07

VUURTORENLOOP

11.1 km - 41'20 - ..

LangeNelle

 

Koen J. had het mij al gezegd... een saai parcours.. en gelijk had ie.. enkel veel rechte stukken, veel lopen in wijken, veel borduren.. niet echt mijn stek, maar saai.. neen.. Al vanaf de start liep het heel snel. Een klein beetje mijn start gemist, maar dan toch de aansluiting gevonden bij een select groepje.. Francis, Peter Hamers, Gino, Alain,Clint,  Martin Devos,.. allemaal gasten die goed op dreef zijn.. Op een Hoog tempo liepen we de eerste ronde.. Alain moest eraf (blijkbaar een mindere dag, jammer..), Bij het ingaan van de tweede ronde, probeer ik even het tempo op te drijven, Francis en PEter blijven warempel goed hangen..  de laatste ronde gaat in en nog versnel ik even...Ik zie nu reeds dat ik nader op Sonny (concurrent in mijn klasse) en Lorenzo (sterk op dreef).. Op een goede laatste 2 km, moet Francis eraf, maar die dekselse Peter krijg ik niet kwijt... In de laatste meters klopt hij mij zelfs in de spurt (ik kan niet echt spurten, als ik er iemand wil afkrijgen, moet ik hem er af lopen met even hogere tempo's te lopen...). Uiteindelijk eindig ik in 41'20 (mijn tijd op mijn klok), sterk gezien de weinige trainingkilometers... Francis (en Peter) zijn klaar voor hun marathon, als het weer even mee zit in Torhout vrijdag, dan duiken ze zeker onder de 3 uur ! Na afloop kon ik helaas niet lang blijven....(sorry Francis, Dat weblogt-shirt zal ik zeker meenemen vrijdag...)

Ook vroegen zich al vele kollega-lopers af waarom ik nu geen Nacht loop... Wel hier de reden : Mijn vrouwtje en ik (en Wout) verwachten ons 2e kindje.. Niet dat dit echt een probleem is, maar het is wel redelijk gevaarlijk, zeker wetende dat dit voor begin juli is... Je weet maar nooit dat die kleine wat vroeger zou komen (bvb tijdens een marathon in Torhout bvb....:-)...). Mijn directe entourage wist dit al, maar zo weten jullie het ook al.. er komt dus misschien een klein "webloglopertje" bij...

09:08 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met beide prestaties zou ik zeggen , nog altijd goed op dreef zo te zien . Proficiat aan Wout en Jessica ook natuurlijk .

Gepost door: roadrunnerke | 16-06-07

mooie prestatie gisteren en 't zal dus een even mooie prestatie worden volgende week!

Gepost door: Koen | 16-06-07

Nacht van Vlaanderen Aha, daarom geen nacht.
Dit is echter een geldig excuus :-). Stel je voor dat haar water breekt, terwijl jij nog door Zarren loopt ...
Alvast proficiat op voorhand !

Gepost door: frank spencer | 16-06-07

opex-loop Opnieuw een sterke prestatie;proficiat!
En ook gefeliciteerd met de komende geboorte van het klein lopertje!

Gepost door: Johan | 16-06-07

de opex Ja de opex voor mij was het leuk om daar nog eens telopen want heb daar mijn jeugd doorgebracht. Voetballend op straat en vertoeven langs de 'pit' het water waar we langs liepen op de opex loop.Mijn opdracht was volbracht om eerste tezijn van mijn categorie bij jog..team de olifant.Thibout jean mar c sleepte me nog mee naar de eindstreep en zij tegen me doseer maar er komt geen olifantje meer achter je dan maar een tikeltje verminderen van snelheid toen ik plots 1km van de eindmeet koen jonckheere zag naderen oei oei was ik weer weg. Mooi gedaan van je daar met een tijd van 41'20.want het deelnemers veld was sterk vond ik Bleyaert, hoppe verbeke, vandecasteele, Coussement mensen die niet altijd meedoen in Oostende. De volgende loop is een wedstrijd in mijn tuin cafe Tcentrum is mijn stamcafé.De schorre waar ik voetbalde met enkele caféploegjes vooral op Zaterdag middag''zaterdagtornooi en zondagochtend p.e.r.k.e.z .Er gaan er veel afzien in de laatste ronde snel parkoer maar met die wielerbaan waar we langs moeten lopen naar boven. 13.500km. Met de wagen of fiets moet ik niet naar de start komen ;-)

Gepost door: Clint | 16-06-07

Merci voor het compliment. Mss is het volgende zaterdag net omgekeerd ,dat ik niet tot bij jou geraak ! Ik lees dat je net dezelfde twijfels hebt bij de "officiële tijden"(voor mij 40'59 en geen 41'10)
Aan Jessica wens ik een snelle en pijnloze bevalling !

Gepost door: lorenzo | 16-06-07

Opex Sterk gelopen op den Opex, ik kan het weten, ik was erbij. Desmedt (niet Devos btw) was degene die het rondje met jullie (jij en Peter) meeliep (en niet Francis, alhoewel ook met rood shirtje), waarvoor dank trouwens! Zo heb ik toch weer tal van concurrenten kunnen voorblijven, behalve Hein (wat loopt die sterk!). Als ik het goed voorheb loop je in Torhout én de wijkloop. Als dat klopt kan ik je misschien weer volgen, zaterdag ;-) .
Proficiat trouwens, en veel geluk met je aanstaande vaderschap (#2) en je andere exploten,
Martin

Gepost door: Martin | 18-06-07

Knap Mooie prestatie dat je 9 maanden geleden geleverd hebt.

Gepost door: Marc | 18-06-07

OLC goed gelopen zeg Vince ! As usual !

Gepost door: kj | 22-06-07

De commentaren zijn gesloten.