04-02-07

T SAS

Zondag - Wedstrijd ' t SAS (OLC) - 6 km - 22'23

Deze morgen was het zover, mijn eerste wedstrijd van 2007,...traditioneel de loopwedstrijd in Bredene Sas, de opener van het Oostends Loopcriterium...na wat loslopen, en wat getater met de collega's van mijn loopclub, stipt om 10h20 van start...Al na de start zag ik dadelijk dat Francis en Koen er snel van door waren.. ik bleef wijselijk bij Johan Rammant lopen, vorig jaar was hij zowat mijn gelijke in het criterium...na de eerste rond (en tevens laatste ronde) waren Francis en Koen al allebei een goede 150 meter voor mij uit gaan lopen...blijkbaar liep het bij mij vandaag niet zo lekker (zouden die pintjes van vrijdag wat hebben achtergelaten ???), want bij het ingaan van het laatste stuk langs de Spuitkom, moest ik mijn opmars naar het duo lossen...een historisch moment dus voor Koen, hij was dus voor mij geëindigd..(proficiat makker !!). Ook Francis had heel sterk gelopen en moet iets rond 22'00 gelopen hebben over deze korte afstand (chapeau zulle !). Aan de aankomst zag ik dat ik 22'22 had gelopen, een kleine verbetering van 1'20 tegenover vorig jaar (rekening houdende met de tijdscorrectie in 2006).. de conditie zit blijkbaar beter dan vorig jaar op hetzelfde tijdstip, maar mijn concurrenten (Francis en Koen) zijn er ook serieus op vooruit gegaan...Maar het seizoen is nog vroeg, en deze korte wedstrijden zijn mijn hoofddoelen niet....Morgen begint week 2 van de marathontraining voor Rotterdam.. loop ze !

21:56 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Koen Je beseft dat hij je dit niet zal laten vergeten ...

Gepost door: geert | 05-02-07

HET KOMT WEL hallo
kweet wat het is om iemand voor u te zien eindigen waar je normaal bij kan blijven heb het ook meegemaakt gisteren
denk dat voor ons de slechtste wedstrijd voorbij
veel te kort en als je in de start dat gaatje moet laten is het niet te doen om dit goed te maken
niks op te merken aan de prestatie van francis en co hoor maar op de langere afstanden zullen ze meer rekening moeten houden met ons hoor
nog een gezellige loopweek want voor mij is het nagelbijten moet nog 1 volledige week rusten voor ontsteking in knie en dan begint pas mijn training voor de marathon
grtz en tot nog eens he

poppetje

Gepost door: poppetje | 05-02-07

Prikkels! Jongens!
Enkel positieve prikkels hoop ik. Zag dat Alain vorig jaar nog sneller liep dan mij dit jaar. Dus...no worries guys! Ik drink dt jaar gewoon wat meer trappisten. That's all folks.
Met veel respect voor wat jullie presteren, want ik sta er soms eens vanop afstand naar te kijken en dan vind ik dat we allemaal goed bezig zijn. En ieder heeft dan wel eens een piekperiode en een "sleurperiode".
Ik kijk alvast uit naar volgende wedstrijdjes en de obligate babbel en een keer een trappistje of nen dubbelen of nen bruin.
Welgemeende...

Francis

Gepost door: francis | 05-02-07

Het is er al inderdaad... Ik vrees dat ik Alain gelijk moet geven ! Jullie zijn gewoonweg veel beter hoor, zeker wat betreft die langere afstanden. Dan val ik toch stil. op de korte afstanden geef ik gewoon "volle sjette" en soms rendeert dat. Dat is afgelopen zondag gebleken. Maar als ik op de Oostende-Brugge Ten Miles één van jullie kan volgen zal ik al héél content zijn ! Anyway Vincent, die schema'tjes beginnen te helpen ;-)
Enne... de volgende keer zet ik wel een trappist klaar voor jullie, ok ? Cheers !

Gepost door: kj | 05-02-07

Zwien Vince,

laat ne keer info achter op mn emailadres.
Gmailadres of hotmailadres vo te tsjetten.
Gewoon je emailadres.
Tel.
Afspreken voor 't Zwien enzo...

6

Gepost door: Francis | 07-02-07

goed bezig ik las een 21km met gemiddelde hartslag van 147, goed hoor, ik ga seffens trainen voor marathon, 2.15 aan hartslag 140, en de regen is echt mijn vriend niet, maar ja kan moeilijk rond tafel gaan lopen

Gepost door: bart | 11-02-07

De commentaren zijn gesloten.