29-01-07

LOOPT HIJ NOG ??

Ja, ik loop nog... de tijd ontbrak mij deze week om wat verder aan mijn blog te werken.. maar allee... om het goed te maken : een overzichtje :

maandag : rustdag

dinsdag : 3 x 1000 (interval extensief) -  voorzien voor 6x, maar een kleine pijnscheut in de rechter scheenbeen, besliste daar anders over... behoedzaam opgehouden na 3 series..

woensdag : rustdag (geen overbodige luxe gezien dinsdag...)

Donderdag : 10 x 200 -  ondanks de sneeuwval van woensdag, toch op de piste gaan trainen..maar man, afgezien !! nooit kon ik sneller dan 40", door de sneeuw was het eerder een intensieve training...

Vrijdag : rustdag

Zaterdag : rustdag

Zondag : Duurloop van 21 km (gelopen in 1'41'08) in Knokke Heist. Dit was momenteel een van de mooiste duurlopen die ik ooit al heb gedaan. Het parcours liep door het schitterende natuurdomein "Het Zwin"... daarna keerde het parcours terug door het Zoute, waar de riante villa's staan... ondanks de vele wind (6 beaufort aan zee) en de nogal snedige hellingen, liep ik toch minder dan 1'45 op deze afstand, en dit dan nog tegen een gemiddelde hartslag van 147.. zeker niet slecht, gezien de vele hellingen (duinen) in deze regio (voor de leken van de streek  : een tip : loop maar eens de 10 km van Knokke op 1 mei, dan weet je wel waarover ik het heb...)...tot zo !!

ZWIN-international%20airport
stadhuisknokke2005a1

20:41 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

't Zwin prachtig als je 't zin in de achtertuin hebt ... ik kan me voorstellen dat je genoten hebt!

Gepost door: geert | 30-01-07

De commentaren zijn gesloten.