29-01-07

BLOGLUIHEID ???

een nieuwe aandoening : blogluiheid... gelukkig is het op loopgebied niet zo rustig, maar ik weet het : op bloggebied ben ik wat "afwezig" geweest...soms was het al wat te laat om nog wat op de Pc te werken...maar goed : ik maak het goed met een weekoverzichtje :

MAANDAG :  rustdag... niet veel over te zeggen

DINSDAG : 3 x 1000 m (extensief) - normaal gepland : 6 series, maar mijn gevoel  : 3  stuks.. een kleine pijnscheut in mijn rechterscheenbeen deed mij even gas terugnemen...een extra beetje rust kan nooit geen kwaad

WOENSDAG  :  door het onverwacht "onheil" van de dag ervoor : rustdag (en gezien de sneeuwval hier, was dit geen overbodige luxe...)

DONDERDAG : ondanks de sneeuw, toch op de piste gelopen : 10 x 200, maar amai m'n voeten : ik had afgezien... hartslag was eerder intensief dan extensief en ik kon niet sneller dan 40"... het was als een echte zware veldloop, maar dan door de sneeuw...

VRIJDAG :  rustdag

ZATERDAG  :  rustdag

ZONDAG  je zou beginnen denken dat ik meer rust dan loop... maar om alles goed te maken, heb ik dan een schitterende wisselduurloop gedaan in Knokke Heist door de Zwingeul en dat over 20.9 km. Tijdens de wandeltocht, die perfect was georganiseerd, liep ik die afstand even in 1'41'08 (en dat aan een gemiddelde hartslag van 147 ). Ondanks de zware wind (6 beaufort aan zee) en de vele heuvels (lees duinen), vond ik het toch een goede training (regelmatig hartslag boven 160). Het mooiste stuk van het parcours was eigenlijk wel de doortocht door 'Het Zwin', zowat het mooiste stukje ongerepte natuur in Vlaanderen (sorry Holland). Het parcours liep ook nog verder door het "Monaco van het Noorden', Het Zoute, waar alle mooie riante villa's staan..

Vandaag heb ik nogal last - ondanks mijn korte spurtjes van 5 x 50 m na de duurloop -  van een stijfheid in mijn bovenbenen.. maar ja, loop maar eens de 10 km in Knokke op 1 mei, dan weet je dadelijk hoe lastig een aantal heuveltjes kan zijn...tot zo !!

ZWIN-international%20airport

stadhuisknokke2005a1

 

20:25 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.