19-11-06

MIJN EERSTE PODIUMPLAATS !!!

Zaterdag - Mini route 62 (Gistel) - 4.075 km - 14'44

het was misschien geen hoog niveau, maar het is eens goed voor het koppeke...en ik mag er eens mee opscheppen : ik heb een PODIUMPLAATS gehaald op een loopwedstrijd....Mijn manager van dienst (lees mijn vrouwtje) had mij begin de week mij op het idee gebracht om eens een korte wedstrijd te lopen....en mijn keuze viel op de Groene 62, georganiseerd door de Gistelse Joggingclub. Bij aankomst in de kleedkamers kwam ik al een aantal bekenden tegen : Francis, Koen J en Birger waren ook van de partij en gelukkig voor hen (grapje) liep ik de korte afstand...Net voor de start nestelde ik mijn vooraan tussen de toppers.. ik voelde mij daar niet echt op mijn gemak, maar voor zo'n korte wedstrijd kon ik niet anders... Van bij de start ging het heel snel. Samen met ultraloper Marc Papanikitas, kwam ik 1 km door in 3'19 !!! Jeezes, da's snel zulle... na de brug onder de autosnelweg kwam de splitsing van de 2 afstanden, en ik merkte dat ik op een 2e stek liep... in mijn rug was ondertussen Jerry Ferguson (kollega loper van het oostends criterium) komen zitten en even voor 3 km snelde hij mij voorbij....ik liet even een gaatje van 50 meter... en aan die snelheden is het dodelijk...De laatste meters was echt afzien...ik had het gevoel dat mijn hart uit mijn keel zou springen.. amai....In de laatste bocht was ik mijn voorganger nog aan het inlopen, maar ik bleef op 30 meter hangen aan de aankomst.. 3 e plaats, zelfs mijn kleine Wout geloofde het bijna niet...Hij had de lopers geteld en was heel verrast dat zijn papa daar al was... Heel moe, maar wel tevreden, ben ik nog wat gaan loslopen, genietend van mijn eerste podiumplaats... maar om te winnen, zal ik nog wat meer power moeten hebben in de benen....Hopelijk loop ik niet naar Pluto...(zie Steven...)

Zondag  - Duurloop in Beernem - 28 km - 2'09'11

Na het afzien in Gistel op zaterdag, was het genieten deze morgen in Beernem...Deze duurloop was ook al een tijdje gepland, want een wandeltocht lopen in het mooie domein van Bulskampveld, kon ik echt niet laten gaan... Ondanks de vele regen van de nacht, viel het lopen in het bos nogal redelijk mee... hier en daar was het even door het slijk, maar het viel nog best mee...28 km door enkel maar bos lopen, is gewoon heerlijk...als je dan nog eens die afstand aflegd in 2'09, kan een mens enkel maar tevreden zijn... zo mijn sportief weekend zit erop... morgen rusten, dinsdag gaan we er weer stevig tegenaan....  

18:13 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

super!! proficiat met je podiumplaats Vince!! De bekroning na al dat hard trainen hé. Hop naar het goud!!

Gepost door: Ruthje | 19-11-06

Proficiat.... Doe zo voort.

Gepost door: danny | 19-11-06

Goe bezig... Dikke proficiat met jouw resultaat. Het zat er aan te komen hé. Prima.

Gepost door: Jan | 19-11-06

Ola Best dat wij de 12 liepen Vince. Denk dat anders je podiumplaats gevaar zou gelopen hebben. Waren er het na de wedstrijd over eens dat we de klus ook zouden kunnen klaren in 14'. Maar het is je gegund hoor!
Had ook wel zin in een korte snelle wedstrijd, maar het belang van lange wedstrijden met het oog op een marathon onder de drie uur kan je niet onderkennen hé.
Ben zeker dat we samen nog veel loopplezier zullen beleven.
Sportieve groeten,
Francis

Gepost door: Francis | 19-11-06

Pluto-fans Hallo Vince, blij dat Pluto een fanclub begint te krijgen. Heel sterk gelopen en eens tempo gehouden met een ultra-BV. Proficiat met je 3de stek !

Gepost door: Steven Trimmer | 19-11-06

dikke proficiat Podiumplaats! Gelopen als een raket, proficiat!!

Gepost door: Dirk | 20-11-06

Route 62 wederom een pracht prestatie Vince ! Spijtig dat den Jerry je nog voorbijgesneld is, maar jah... hij is nu eenmaal goe bezig. Cheers.

ps: de volgende keer krijg je een goeie trappist ( om je podiumplaats te vieren )

Gepost door: kj | 20-11-06

sterke biele!! sterk gelopen, proficiat met je podiumplaats ... dat riekt naar nog beter!

Gepost door: Koen | 20-11-06

proficiat wat een snelle loop !
en gisteren dan alweer 28km erbij gelapt.
die 3uur zal zeker sneuvelen op de volgende marathon.

Gepost door: Wim | 20-11-06

Jawadde dadde En wij jou maar zoeken in de verte op de 12km, geen Vincent te zien, kdacht, die gaat verschrikkelijk hard... En dat ging je ook, al was het op de 4km. Toch een moordend tempo hoor als je 't mij vraagt... Een reden te meer om je verschrikkelijk hard proficiat te wensen.
Al met de manager overlegd om toch een marathon te lopen volgend jaar?

Gepost door: Achieltje | 20-11-06

De commentaren zijn gesloten.