02-10-06

M DAY - 7 en M DAY - 6

Zondag (M Day-7) : 21 km - wisselduurloop - 1'40'28"

Gisterenmorgen, echt genoten van de wisselduurloop in Bredene. Daar was er een mooie wandeltocht door de duinen en over het strand...Door gebruik te maken van de natuurlijke hindernissen, kon ik zo mijn tempo laten afwisselen...het lange rechte stuk over het strand (tussen Bredene en De Haan), vond ik een echte verademing voor mijn pezen...zo zacht lopen...en dat was dan nog niet alles.. in De Haan, maakte het "wandelparcours" rechtsomkeers om dan door de bossen en duinen terug te keren naar Bredene....het laaste stuk was wel echt zwaar...windop, een kilometer of 3 in de polders, dit zonder enige beschutting van de wind...maar het liep soepel...Als ik zo soepel mijn marathon kan afwerken, zal ik tevreden zijn...Oh ja, voor de statistieken  : de 21.5 km liep ik in 1'40'28, geen toptijd, maar toch snel gezien dit een duurloopje was..

 

Maandag - M day - 6

Vandaag rustdag...eerst wat gaan werken (het wordt steeds drukker op het werk)...vanavond lekker luieren en pasta beginnen eten...jummie...

08:20 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

??!! 21km in 1u40 géén toptijd? Hallo kroket! Ik zou er voor tekenen om zo'n tijd te kunnen neerzetten! Knappe training ter voorbereiding van Eindhoven!

Gepost door: Julie | 02-10-06

Eindhoven Vince, je had eigenlijk kunnen meelopen met de 1/2e kustmarathon, niet ? Maar dan zit je weer met dat wedstrijdtempo hé... Nuja, als ik in extremis alsnog niet moet fungeren als bijzitter op aankomende verkiezingen zal ik je waarschijnlijk wel ergens zien in Eindhoven hé... Cheers.

ps: gaat ge deze week nog elke dag gaan lopen, met die marathon int verschiet ? Kwestie dat ik me ook wat kan voorbereiden op de halve...

Gepost door: kj | 02-10-06

Succes! Succes in Eindhoven aanstaande zondag!

Gepost door: M@urice | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.