22-09-06

AFZIEN

woensdag : 6 x 1000 m (4'10-3'56)

Donderdag : 12 x 200 m (41-36")

Het gebeurt weinig dat ik zo afzie tijdens trainingen...enkel als deze echt zwaar zijn (bvb snelle intervallen of gaan lopen na een avondje feesten)....neen, woensdag liep alles zo lekker....1000'tjes gingen eigenlijk te snel....ik liep eigenlijk meer op weerstand ....elke sessie liep onder 3'45, de snelste ging zelfs in 3'30(de laatste).....ik weet uit ervaring dat, als ik nu te snel train, ik het dubbel en dik lastig zal hebben op volgende traingen....en ja, zo geschiedde het....donderdag 12 x 200 m, met enige moeite geraakte ik aan 39"...maar de benen voelden niet goed aan....veel pijntjes,  gewrichten zaten vast....helemaal geen soepele tred (die ik anders gewoon ben nu ik met Verheul train)...en geloof me, ik was blij dat die 12 sessies achter de rug waren...vrijdag rust (en 't zal nodig zijn) en zaterdag vlammen in Oostende (wedstrijd)....ik hoop maar dat ik niet zo afzie als donderdag....

08:04 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Voorzichtig! Toch opletten en stoppen in de wedstrijd bij problemen. Eindhoven is nu al te dichtbij om risico's te lopen. So wie so zijn die laatste weken voor een marathon psychisch heel zwaar. Succes!

Gepost door: Sven | 22-09-06

OLC Inderdaad Vincent, opletten en stoppen in de wedstrijd bij problemen. Dan haal ik je simpelweg in en sta ik voor je in het klassement... HAHAHA ! - wat ben ik toch grappig, niet ? Cheers.

Gepost door: kj | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.