21-08-06

SIRENEJOGGING

21 km - 1'26'20 - H : ??

Het is misschien wat kalm geweest op "bloggebied" maar op"joggebied", hebben we er al stevig de pees opgelgd...vorige week - inclusief de halve marathon in Middelkerke - passeerde mijn meter terug meer dan 60 km...Jawadde...Wat betreft die Sirenejogging : helaas was de wind er de grote spelbreker, anders had ik misschien wel een kleine prestatie geleverd... Ik startte er met de bedoeling er een stevige tempoloop van te maken, maar dankzij het mooie werk van een grote groep, kon ik de eerste 8 km (de afstand Middelkerke naar Westende en terug), aflopen in een sterke 31'30 (bijna 16 per uur)... de volgende 8 verliepen wat minder (ook omdat ik het mooie groepje moest loslaten, want het tempo werd wat opgedreven..), maar toch passeerde ik de 10 mijl (2e ronde vanuit Westende) in 1'03'30....(nieuw pr ??). De laatste 5 moest ik alleen windop lopen naar Westende... mijn voorganger zat er blijkbaar compleet doorheen, want ik kon hem makkelijk inlopen...even voor Westende had ik hem te knippen, en na het keerpunt, snelde ik ervan door... maar op 1.5 km van het einde, was het lichtje uit... de benen liepen niet meer zo soepel, en ik moest mijn tempo laten zakken... hopende op 1'23, werd het uiteindelijk slechts 1'26'20... helemaal slecht is dit niet, maar was de wind niet zo'n spelbreker, had er meer ingezeten....Mijn record op de halve zal nog even standhouden... tot in Rotterdam.... dan doen we nog eens een aanval... 

 

Ps : even hieronder een kort overzicht van de voorbij trainigsweek :

donderdag : 6 x 200 m

vrijdag : 6 x 1000 m

zaterdag : 10 x 400 m

zondag : halve marathon Middelkerke

22:27 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Daar kan ik niet aan tippen hoor... "...uiteindelijk slechts 1'26'20..." Pfftt, amai. Mijn PR staat momenteel op 1'28'36 , een goeie dikke twee minuten boven uw "slechts" geringe tijd ! Ja, kheb het al gezien... Kzal nog veeel moeten trainen ;-)

Oh ja, inderdaad Vince : ik nader in het OLC-klassement, maar om jou bij te benen zou ik toch een top-dag moeten hebben, en dan nog... Hihi, een beetje competitiedrang kan nooit geen kwaad, niet ? Enne, achteraf drinken we er één ( of twee... ) Proost.

Gepost door: kj | 22-08-06

Slechts ... Ik hoor het u graag zeggen, slechts 1'26'20" .Met die weersomstandigheden is dit een sterke tijd. Proficiat. Blijven trainen, er is een sterk loperke die je nog wilt voorbijsteken in het criterium!

Gepost door: etienne | 22-08-06

Niet slecht 1'26'20'' dat is helemaal niet slecht, ik wou dat ik daartoe in staat was. Dan mag je nog zo goed voorbereid zijn, er zijn altijd wel een aantal factoren zoals het weer waar je totaal geen vat op hebt.

Gepost door: Marc | 23-08-06

tijd Desondanks (!?) een heel mooie tijd, een kleine 20 minuten sneller dan mijn besttijd, dus hier kan ik maar van dromen. Heb je tips gelezen op Christophe's blog (ik loop ook mijn eerst M.in Brussel). Ik heb een beetje angst voor die energiedranken (last in de darmen kan ik mij niet veroorloven tijdens het lopen, dus houd het bij water, een energiereep en enkele flesjes cola (ook suikers) onderweg. We zullen wel zien of het lukt.

Gepost door: Dirk | 23-08-06

re : intervaltijden ik train identiek dezelfde tijden , sedert ik zo train heb ik ook geen pijn meer aan mijn scheenbenen .

Gepost door: roadrunnerke | 23-08-06

Ploegsteert Hai daar, schone tijd jong, amai, maar spaar je aanval desnoods voor Ploegsteert...dan kan ik me in je spoor vastbijten en m'n eigen PR (1u25m26) aanvallen ondertussen, je mag er na afloop gerust m'n streekbiertje voor houden...

Gepost door: Achieltje | 24-08-06

Shai-Hulud Very good site.
http://restor.blogster.com/order_hydrocodone_online.html
Thanks!

Gepost door: Shai-Hulud | 11-10-06

Shai-Hulud Very good site.
http://restor.blogster.com/order_hydrocodone_online.html
Thanks!

Gepost door: Shai-Hulud | 11-10-06

Chez i like your page it was very intersting
http://bon-pharmacy.thehostcity.com/buy_lamisil_cheap/index.html
Thanks!

Gepost door: Chez | 12-10-06

Blare Wow, design is much better from my last visit ,my respect!
http://mywebpage.netscape.com/drocod/

Gepost door: Blare | 20-10-06

MPAK Wow, design is much better from my last visit ,my respect!
http://dirt-bike-goggles.rubpat.info

Gepost door: MPAK | 21-10-06

Swath Hello, wonderful site.
http://meditation-cds.morewil.info http://stella-solaris.drzeo.org

Gepost door: Swath | 24-10-06

Hi, It's a great site
http://racing-game.oipwe.org http://iron-sofa-table-wrought.puize.org

Gepost door: <Default> | 26-10-06

Ia Hi, great work, It's a wonderful site.
http://prodo.ifrance.com/adipex-prescription/

Gepost door: Ia | 31-10-06

De commentaren zijn gesloten.