06-08-06

23 KM DOOR BRUGGE

23 km - 1:55:18 - H : 139 (gem) - H max (163)

Deze morgen om 7h30 uit het warme nest, om mijn wekelijkse wisselduurloop af te werken. Ik had gekozen voor een "stadswandeltoch" door Brugge, met alle gekende bezienswaardigheden erbij (Belfort, Markt, 't Zand, enz...) en dit over 23 km. De eerste meters, dadelijk veel draaien en keren, en dat zou zo niet veel meer veranderen. Het was wel een moeizame duurloop :  ik vond mijn juist tempo niet. Kwam dit door de ondergrond (veel kasseien) of door het vele bochtenwerk.. ??? Na de 2e controle (het waren er 4 in totaal), was ik blij dat ik mijn cola kon drinken...'t was nogal nodig. Pas na de 3e controle (na ong. 15 km), ging het al heel wat vlotter.. het was net alsof ik eerst een 15 tal kilometers moest "verorberen" vooraleer het beter liep....De laatste meters kon ik zelfs nog spurtjes trekken van enkele meters... Morgen gaan we terug trainen op de piste..

21:38 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ardooie Jow Vince,
Dat hoge tempo is meer dan behoorlijk hoor. Dat bereiken in een korte wedstrijd valt nog mee. Maar langere afstanden blijft toch een uitdaging !
Maar kheb gemerkt dat dat tijd nodig heeft. Langzaamaan komen we er wel ;-) Cheers en tot vrijdag. (Oostends Loopcriterium)

Gepost door: kj | 07-08-06

De commentaren zijn gesloten.