16-07-06

ING RUN OOSTENDE

9.5 km - 37'22" - H : ??

Warm, warm, warm....eigenlijk geen weer om te lopen, maar ja, om 15h00, startte ik vandaag toch aan de ING run in Oostende... De eerste meters liep ik wel "vollen bak", maar na de relatieve nogal zware trainingsweek, verwachtte ik geen wonderen.... ik wou wel aan de ene kant mijn tijd van vorig jaar (36'35) verbeteren, maar aan de andere kant wou ik meer de nadruk leggen op het soepel blijven ronddraaien van de benen... Na een goede 4 km, kreeg ik last van mijn hartslagmeter. Om een of andere reden, was deze losgekomen, en deze zou mij zo de rest van de wedstrijd last berokkenen... Na de eerste bevoorrading (lees : verfrissing), kwam ik de 6km door in 21'45. helemaal niet slecht dus (gezien de weersomstandigheden). Na 8 km liet ik mij inlopen door een groepje van een man of 8. Ik koos er de langste uit, want na het opdraaien van de Zeedijk, stond er stevig wind op kop.Maar helaas... op 500 m van de aankomst, moest ik mijn "lange haas" laten gaan... Ik kwam moe aan in 37'22, geen nieuw record....jammer.

Oh ja, in de kleedkamers kwam ik ook nog "marathonman" Koen tegen... ik vraag mij af hoe hij het heeft gedaan in deze lekkere zomerse ING RUN...  

22:56 Gepost door VINCE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Rapraprap Je blijft maar rap lopen, zo'n warm weer en toch nog zo goe lopen, mooi mooi mooi. Misschien tot een dezer...

Greetz

Gepost door: Achieltje | 18-07-06

Vince... spijtig genoeg kon ik er niet bij zijn.... Indien wel was ik van plan uw spoor te volgen. Nuja, tzal voor een volgende keer zijn ! Cheers.

Gepost door: kj | 19-07-06

ING run Oostende Wel, heb op 27-jarige leeftijd mijn eerste officiële cross ooit gelopen. De 5 km loop in Oostende. Afgewerkt in om en bij de 23 minuten waarvoor ik ongeveer twee weken getraind heb. Hoop heel snel de 10 km te kunnen lopen en mijn tijden stilletjesaan scherper te stellen. Geen haast, maar rustig genieten van het beter worden.
zal deze blog regelmatig in het oog houden voor tips en tricks!

Groeten

Gepost door: Einstein Brain | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.