21-04-06

RUST DAG 1

gisteren donderdag - 12km - 1'00'03" - H : ??

Vandaag : rustdag.

Gisteren avond na 21h00, net als dinsdag, laat vertrokken voor een uurtje "loslopen"... en dat is het ook geworden... alleen... die morgen stond ik op met een klein ongemak onderaan mijn scheenbeen, en dit rond mijn enkels..eenmaal ik begon te lopen gisteren, was het snel voorbij...maar van zodra ik ermee stopte, stak het ongemak (kleine pijn..), terug de kop op..Als ik loop, kan ik regelmatig de pijn een beetje "verbijten", maar mijn ervaring leert dat dit niet zo goed is op termijn...dus : na het uurtje lopen (op een vroeger reeds afgemeten parcours van 12km), ijs op de plaats van onheil en dan maar rusten ...Door dit euvel, heb ik beslist om mijn schema even te laten voor wat het is, en 3 dagen van rust ingevoerd...pas maandag, gaan we terug proberen te lopen zonder ongemakken...we zien wel. Grote gevolgen zal het niet zo hebben voor de marathon, want deze is nog veraf (16 juni - is nog zeker 8 weken). Ik kan nog bouwen op een sterke conditie (die ik nu heb) en kan met een minimum van 6 à 7 weken training , zeker naar een marathon toestappen waar ik niet vermoeid van vele kilometers zal kunnen starten....! Maandag meer nieuws....!

22:41 Gepost door VINCE | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beterschap Kga mee hopen voor jou dat het niet te ernstig is, dat je maandag weer fit bent. Als loper weten we allemaal hoe nagebijtend erg het kan zijn als er een ongemakje de kop opsteekt. Een paar dagen rust kan nooit kwaad, zorgt alleen maar voor een supercompensatie van je trainingen, succes en beterschap!!!

Gepost door: Achieltje | 22-04-06

St Jansloop doe je ook mee aan de st jans loop ? Hopelijk niet want dan kom ik iets dichter in het klassement... grapje ;-) Anders, tot zondag. Cheers.

Gepost door: kj | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.