17-04-06

PRESTOLOOP ichtegem

10.5 km - 39'41 - H : ??

Ik verwachtte er eigenlijk niets van, na gisteren een goede 30 km te hebben afgelegd...vandaag zou ik eens testen wat de conditie waard was... Na de start vond ik niet direct het juiste ritme....ik nestelde mij even achter Kurt Blomme, mijn rivaal vorig jaar (zelfde categorie), maar al na een goede 2 km, vond ik dat het te traag ging en gestaag kroop ik van groepje naar groepje, steeds verder naar voren...Al in de 2e ronde, dubbelde ik mijn schoonzus (die op haar eigen tempo haar best deed in deze lastige wedstrijd).... in de voorlaatste ronde, zag ik nog een bekende voor mij lopen...hij had zo'n 300 meter voorsprong, en naarmate de wedstrijd vorderde, kwam ik beter in mijn plooi.. Ik merkte dat ik goed mijn snelheid kon houden, (de duurlopen doen hun werk)...en bij het ingaan van de laatste kilometer had ik hem te pakken...('t was Den Herman.. een oude bekende van vorig seizoen...).. tesamen raapten we nog wat achterblijvers op, en op 300 meter van de finish lanceerde ik de spurt... oeps, iets te vroeg, want Herman kwam mij in de laatste meters nog terug voorbij...Bij de aankomst zag ik, dat ik snel op Marino Cobbaert was ingelopen (begin dit jaar moest ik hem al snel laten gaan), dus dit wil zeggen dat mijn conditie op langere afstanden erop vooruit is gegaan...nu nog die basissnelheid omhoog en we zijn er....Maar toch niet slecht hé : 10.5 km in 39'40, dwz dat ik 10 km liep onder de 38'....rap of rap ???

21:59 Gepost door VINCE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tombola Je vergeet nog te vermelden dat je zelfs in de tombola een prijs wegkaapte, lol. Aan de hand daarvan gezien wie je was, wou je nog es goeiendag komen zeggen na de trekking, toen ik uitslag had gehaald, maar jij was er al vandoor. Volgens mij ben je me na 2 km voorbij gevlogen, hoorde mensen de naam Vincent scanderen, dus zal jij het wel geweest zijn denk ik.
Prachtig gelopen, vooral na wedstrijd van zaterdag en die lange duurloop van gisteren, heel sterk bezig hoor!!!

Gepost door: Achieltje | 17-04-06

Prestoloop Proficiat, zo'n straf week-end!
De Prestoloop is volgens mij wel een heel snel parcours, vorig jaar met 39'33" mijn PR op de 10 km gelopen (omgerekend 37'38"). Na 't Hazegras, toch wel een lastige, een dertiger en een knappe tijd in Ichtegem zou ik je nu toch wat recuperatie willen aanraden. 'k weet het, wie ben ik, ik loop nog maar mijn vierde jaar, maar ik heb de ervaring dat net als alles super gaat, je jezelf gemakkelijk overbelast, zonder het te merken. Goed, je lijkt mij snugger genoeg om dat zelf te weten hé. 't is maar dat ik je nog lang zou willen als mikpunt houden in de wedstrijden ;-) . Goe bezig, houden zo! Succes.

Gepost door: Tintin | 18-04-06

Op je paasbest Van harte gefeliciteerd, of zoals ik aan mijn 5-jarige dochter zou zeggen : Dubbele dikke duim. Nog veel succes.

Gepost door: Sven | 18-04-06

Ik zou het niet kunnen... Zeer sterk : wedstrijd-30km-wedstrijd en dan nog aan een heel deftig tempo. Het ziet er goed uit voor de nacht...

Gepost door: Steven Trimmer | 18-04-06

De commentaren zijn gesloten.