20-02-06

eens niet gelopen...

Vandaag hebben we eens niet gelopen... neen, en het was ook niet voorzien.

Wel hebben we vanavond wat centen uitgegeven en dan nog wel aan ..... loopschoenen..

Ik had dringend een nieuw trainingspaar nodig, en met de huidige trainingsschoenen - saucony Grid Jazz x (die ik eens heb gekocht voor een prikje) - begon het niet meer zo goed te gaan..de eerste slijtage was te zien.

Dus, dan maar tesamen met het vrouwtje en de kleine, naar Sport line Roeselare, nieuwe schoenen kopen

Deze is het dan geworden : Asics Gel-ds trainer - een lichtgewicht van 280 gr,

ideaal voor training en lange duurlopen (zeker voor een lichte gast zoals ik - ik weeg maar 59 kg). Ook voor marathons is het een ideale schoen (zei die verkoper toch - een ex-loper), maar dat zullen we dan maar eens uittesten op onze lange duurlopen in aanloop naar de Nacht van Vlaanderen..Enfin, tot morgen...

22:05 Gepost door VINCE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

running shoes Ik heb asics racers gekocht van 260gr/schoen, maar deze zijn enkel geschikt voor wedstrijden max.15km wist men mij te vertellen.
Als je content ben van deze schoenen (voor oa duurlopen), mag je het gerust eens laten weten, want nu doe ik mijn duurlopen met schoenen van 400gr.
Veel succes met alle voorbereidingen

Gepost door: steven trimmer | 20-02-06

schoenen Heb jij dan aparte wedstrijdschoenen naast trainingsschoenen en zo ja, wat is het verschil tussen de twee paar?

Gepost door: Jeroen | 21-02-06

Asics Het blijft mijn favoriet merk, ik loop altijd met 2 a 3 verschillende merken, modellen door elkaar (momenteel saucony trygon, asics gt 2100 en asics DS trainer). Ik heb ook een paar lichte wedstrijdschoenen van adidas maar dat is goed voor eens een 10km of 10mijl. Zeker niet aan te raden voor een marathon!

Gepost door: Filip | 21-02-06

Oesje Ik heb ook slechts 1 paar schoenen, trouwens ook Asics. Vertel es ... waarom twee paar schoenen gebruiken?

Gepost door: Koen | 22-02-06

De commentaren zijn gesloten.